Aangeboden Supervisor coach!

Schermafbeelding 2020-07-15 om 11.48.27

Annemiek Grimme biedt zich aan als supervisor. Zijn er geïnteresseerden in ons netwerk? Offline: regio noord Nederland. Online: wellicht in overleg? en voor jeugdprofessionals: SKJ punten kunnen toegekend worden.

Mijn naam is Annemiek Grimme en jaren werkzaam binnen Jeugdzorg in verschillende functies.

Voor mijn tweede en laatste jaar van de opleiding ‘Begeleidingskunde’ van de Hanze hogeschool Groningen ben ik vanaf eind augustus/ begin september op zoek naar supervisanten en coachees.

Het supervisietraject zal ongeveer 10 bijeenkomsten van een uur zijn en voor een coachingtraject 8 bijeenkomsten van een uur.

Wat kun je van Supervisie verwachten; Door supervisie leer je om naar jezelf in je werksituatie te kijken. Je wilt in de werksituatie gewoonweg meer in harmonie komen met jezelf…
In de praktijk kan dat bijvoorbeeld als volgt blijken: je doet iets in de werksituatie, je bent daar in eerste instantie best tevreden over, maar achteraf voelt het toch niet goed. Of je hebt ergens het gevoel dat je op je werk, in je beroepsrol (als werker, als leidinggevende, als voorganger, als…) wezenlijk iemand anders bent dan thuis. Of je voelt dat er iets in je werk niet lekker zit, maar je krijgt er de vinger niet achter. Je loopt misschien te vaak tegen je grenzen aan en je kunt dat maar moeilijk hanteren; je zit tegen het plafond van je mogelijkheden aan. Stof voor supervisie!

Wat kun je van Coaching verwachten; In coaching richt je je uitdrukkelijk op datgene wat je wilt bereiken in de uitvoering van je werk. Coaching is resultaatgerichter en meestal ook probleemgerichter dan supervisie.

Wat kenmerkt mij als aspirant-supervisor en coach; No-nonsense houding waarbij ik op een directe maar respectvolle wijze mensen tot bewegen en nadenken zet. Afgelopen jaar heb ik 3e jaars studenten van de opleiding social work supervisie gegeven en heb het volgende van hen teruggekregen;

Een motiverende en betrouwbare supervisor die haar rust ook uitstraalt op de supervisanten. Je hebt ons altijd uitgedaagd om net wat verder na te denken en te ‘graven’ als het ware naar ons gevoel. Je liet stiltes vallen om ons na te laten denken over een reflectieve vraag. Zo worden wij extra uitgedaagd en gemotiveerd om naar ons dieper liggende gevoel te gaan en hier meer over na te denken.

Annemiek als supervisor heb ik ook als erg fijn ervaren. Ik moest wennen, omdat ze rust uitstraalt en ons veel bij het proces betrok. Daarnaast heeft ze mij ook het gevoel gegeven dat ik het goed doe en trots mag zijn op wat ik doe. 

Ik ben na de eerste paar supervisiebijeenkomsten erachter gekomen dat ik wel degelijk veel kan leren en dat het voor mij heel goed werkt om bij bepaalde momenten even stil te staan. Nu we aan het einde van dit proces staan kan ik namelijk terugkijken op grote stappen die ik heb gezet en persoonlijk was dat niet gelukt zonder supervisie. 

Als aspirant-supervisor ben ik LVSC geregistreerd. Ook kunnen er voor deze trajecten SKJ-punten worden toegekend.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer weten 

Je kunt mij bereiken op 06 27366238 of a.grimme@kpnmail.nl

LinkedIn
Facebook
Twitter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

artikelen SDO
Summer Koster

Participatie van jongeren bij beleid

Kinderrechtenorganisaties deden recent weer opnieuw de oproep aan gemeenteraden om jongeren te betrekken bij de ontwikkeling van beleid. Dit signaal is de afgelopen jaren vaker

Read More »