Activiteiten: Hervorming jeugdzorg, hoe nu verder?

Schermafdruk 2020-02-05 14.37.41

Stipter: de voorvechter van administratieve lasten vermindering in het sociaal domein, organiseert een mooi evenement en daar geven we graag aandacht aan: iets voor jou?

Na het succesvolle event “Administratieve Lastenverlichting in de praktijk” van 19 maart 2019  hebben wij besloten om als voorvechters van administratieve lastenverlichting hier een jaarlijks event van te maken. Ook dit jaar hebben we als doel om gemeenten, zorgaanbieders, ketenpartijen, specialisten en softwareleveranciers bij elkaar te brengen om met elkaar te praten over dit belangrijke onderwerp.

Dit jaar zal de nadruk liggen op de Jeugdwet mede door de beoogde hervormingen van Minister de Jonge. Dat het anders moet, zijn we allemaal wel met elkaar eens. De wachttijden zijn enorm, samenwerking komt nog te weinig tot stand, inkooptrajecten zorgen voor enorme wrijving en de administratieve lasten lopen op.

www.stipter.nl
Editie 2020

Op 17 april organiseert Stipter daarom een nieuwe editie waarbij deze ontwikkelingen in de jeugdwet centraal staan. Deze editie zal plaatsvinden in de sfeervolle “wachtkamer 3e klasse” van het Spoorwegmuseum met een gezellige lunch en borrel in de historische “bestelgoederengang”. In een DWDD opstelling worden de debatten gevoerd onder de bezielende leiding van Sabine Uitslag onder begeleiding van haar band 30Something.

Doelgroep

Gemeenten, zorgaanbieders en  overheidsinstanties.

Debattafels (DWDD)

De jeugdzorg problematieken worden bediscussieerd op basis van 4 thema’s: het jeugdzorg stelsel, inkoop & contractmanagement, regievoering & samenwerking en bedrijfsvoering. Verschillende specialisten zullen met elkaar in debat treden waarbij u als publiek uw stem kan laten horen door vragen te stellen of door aan tafel aan te schuiven. Alles onder leiding van Sabine met als doel om met elkaar de jeugdzorg beter te maken.

Kosten? gratis! De uitnodiging bewonderen: Klink op onderstaande link of via: https://www.stipter.nl/?page_id=3333

LinkedIn
Facebook
Twitter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

artikelen SDO
Summer Koster

Participatie van jongeren bij beleid

Kinderrechtenorganisaties deden recent weer opnieuw de oproep aan gemeenteraden om jongeren te betrekken bij de ontwikkeling van beleid. Dit signaal is de afgelopen jaren vaker

Read More »