Kennissessie succesvol aanbesteden in het Sociaal Domein. Door Tendersucces

Kennissessie over aanbesteden in de zorg- en welzijnsdomeinen.

Voor wie: Directieleden van zorg en welzijnsorganisaties, Tendermedewerkers, beleidsmedewerkers, zorgmanagers, accounthouders sociaal domein van gemeenten en maatschappelijk ondernemers en een ieder die inschrijft op (subsidie)aanbestedingen binnen het Social Domein en de Zorgsector.

Sikko Bakker heeft ruim 30 jaar ervaring in de zorg en het sociaal domein. Hij is een ervaren aanbestedingsstrateeg en verbinder pur sang en heeft tal van organisaties begeleid naar een succesvol contract. Werkzaam bij de VNG als strateeg Wonen en Zorg en als strategisch kwartiermaker in Regio Alkmaar. Maatschappelijke impact creëren is zijn motto.

Inhoud van de kennissessie:

Binnen het Sociaal- en Zorgdomein zijn aanbestedingen niet meer weg te denken. Aanbestedingen zetten vaak de verhoudingen tussen kwaliteit en prijscomponenten op scherp.

  • Hoe zorg je dat je toch een ‘winnend’ contract binnenhaalt, waar jouw organisatie, de cliënten én de opdrachtgever mee gediend zijn?
  • Hoe bepaal je hierbij op de juiste wijze prioriteiten en hoe “lees” je achter liggende wensen van de opdrachtgever om de strategie van jouw organisatie in kaart te brengen en succesvolle in te schrijven op aanbestedingen?
  • Hoe ga je op een slimme manier om met deze aanbestedingen en wat komt er allemaal aan bod om tot het beste resultaat te komen?

https://tendersucces.nl/nieuws/kennissessie-sociaal-domein-2

Datum

sep 16 2020
Expired!

Tijd

9:00 am - 5:00 pm

Locatie

Hofclub Woerden

Next Occurrence

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *