WWZ Academie de kenniswebinar De Wachtverzachter

Op dinsdagavond 28 september van 19.30 tot 21.30 uur verzorgen Saskia Schurman en Liane Wolfert voor de WWZ Academie de kenniswebinar De Wachtverzachter. Voor dit kenniswebinar betaal je € 35,-. Je kunt je aanmelden via deze link. 
 
De Wachtverzachter is een initiatief van Liane en Saskia in opdracht van de gemeente Dronten met als doel om letterlijk het wachten op psychiatrische hulpverlening te verzachten. De ervaring is dat mensen met een hulpvraag gemiddeld 9 maanden op een wachtlijst staan. Dat is juist voor deze groep veel te lang. De Wachtverzachter biedt daarom lichte ondersteuning en vrijwilligershulp aan mensen die dat nodig hebben. Dat kan er zelfs in resulteren dat er uiteindelijk minder hulp nodig is.

Wij vinden dit zo’n mooi en bijzonder concept, dat wij Saskia en Liane hebben gevraagd om hier een kenniswebinar over aan te bieden!

Op dinsdagavond 28 september om 19.30 uur vertellen Saskia en Liane je alles over dit concept en hoe je het kunt toepassen in je eigen werkpraktijk. Het programma:Wat is de Wachtverzachter?Waarom zijn we ermee gestartWat zijn de leidende principesWat hebben we tot nu toe bereiktTwee (anonieme) verhalen over deelnemersHoe gaan we ermee verderWat kan jouw gemeente of organisatie eraan hebbenHet kenniswebinar duurt twee uur. Uiteraard kun je al je vragen stellen!

De leden van de WWZ Club ontvangen automatisch de webinarlink. Ben je nog geen lid van de WWZ Club?
Als je na dit kenniswebinar besluit om lid te worden, dan krijg je je investering voor dit eerste kenniswebinar van ons terug. Wat je allemaal krijgt als lid van de WWZ Club kun je vinden via deze link.
 

Datum

sep 28 2021
Expired!

Tijd

7:30 pm

Kosten

€35.00

Next Occurrence

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *