SDO x Jitske Kramer

Sociaal Domein Online presenteert: Online event met Jitske Kramer

Na het succesvolle Werkgeluk Festival dat Sociaal Domein Online in 2019 organiseerde,  staat er dit jaar opnieuw een datum dik omcirkelt in de agenda voor iedereen in het sociaal domein. En wel voor een heel tof event! Op woensdag 31 maart 2021 organiseren wij samen met Jitske Kramer een online presentatie over verbinding, positiviteit en inclusie in het sociaal domein. We trappen af met inspirerende informatie over de transformatie opdracht, gaan tussendoor uiteen om de dialoog met elkaar te starten en we sluiten af met een Q en A met Jitske Kramer. Dus vragenstellen mag! Verbind en laat je inspireren!

Jitske Kramer

Jitske Kramer is corporate antropoloog en een inspiratie voor Sociaal Domein Online. Ze reist de hele wereld over om te leren van traditionele healers, leiders, verrassende innovators en willekeurige voorbijgangers. Ze deelt haar kennis en ervaringen over organiseren, samenwerken en leiderschap graag met jou tijdens het Online event op 31 maart.  Wil je meer weten over Jitske Kramer? Bezoek dan eens haar website of lees één van haar vele inspirerende boeken! Wij zijn in ieder geval fan!

Quote Jitske Kramer

Online event; wat mag je verwachten?

Wil jij meer weten en leren over de opgave en mogelijkheden om meer samen te werken en te verbinden in het sociaal domein? Laat je dan inspireren en adviseren door Jitske Kramer. Jitske Kramer, bekend van de methodiek en haar boek ‘Deep Democracy’ neemt ons mee naar de samenwerking, afstemming en transformatie opgave in het sociaal domein. Hoe kunnen we de verschillende culturen, afspraken en veranderopgave binnen het sociaal domein op elkaar afstemmen? We staan stil bij interessante en positieve ‘integrale, inclusieve en uniforme samenwerkingsafspraken en kunnen hier lessen uit trekken voor de transformatie opgave die we binnen het sociaal domein te realiseren hebben. Verbind en laat je inspireren!

Een Online event over

Ticket

Om deel te nemen aan het online event, dien je een ticket te kopen. Op het e-mailadres dat je daarvoor gebruikt, ontvang je op de dag van het event een link. Via deze link krijg je toegang tot de interactieve presentatie. 

Onderaan deze pagina kun je een ticket aanschaffen. De prijs van 1 ticket is €50,00. Hiermee kan je met één apparaat het online event volgen. 

Nog even alles duidelijk op een rijtje

Wat gaat er gebeuren: Online event met Jitske Kramer en Sociaal Domein Online
Datum: Woensdag 31 maart 2021
Tijdstip: 09.30 – 12.00 uur (Vanaf 09.15 uur zijn de ‘deuren’ geopend)
Kosten: €50,00 per Zoomlink
Onderwerpen: Verbinding, positiviteit en inclusie in het sociaal domein
Voor wie is het online event: Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! De informatie die gegeven wordt zal interessant zijn voor sociale professionals, beleidsadviseurs, teamleiders, managers van het sociaal domein, professionals op de werkvloer, gemeenten, zorgaanbieders maar ook leidinggevenden, bestuurders, provincie, gemeenten etc.

Bestel je ticket hier