KENMIJ app, inzicht krijgen in jezelf en in jouw team. WINACTIE!

Delen op Social Media

Leestijd: 2 min.

Werkgeluk
Werken in het sociaal domein kan veel van je vragen. Geen dag is hetzelfde en de intensiteit kan enorm zijn. Juist hierom is veiligheid, vertrouwen en daarmee het hebben van werkgeluk van cruciaal belang. Hoe meer werkgeluk je ervaart, hoe makkelijker je kunt terugveren na een tegenvaller of een uitdaging. Weten wie je bent, wat je kernwaarden en drijfveren zijn en weten met welke eigenschappen je jezelf ook behoorlijk in de weg kunt zitten, draagt bij aan werkgeluk. Wanneer je liefdevol naar jezelf kunt kijken, trots kunt zijn op je kracht en begrip kunt hebben voor je struikelblokken, dan ben je zoveel krachtiger! Als je van jezelf weet dat je je best doet, handelt volgens plan en in de volste overtuiging dat je het juiste doet, dan kan het uiteraard voorkomen dat er iets mis gaat en toch kun je jezelf hierin makkelijker vergeven.

Masterminds en kampioenen
Kun je je voorstellen dat als je de kernwaarden en drijfveren van je collega’s kent, je ze ook beter snapt? Dat wanneer de collega, die àltijd de snelheid uit een project haalt met gemekker over details en niet kan kijken naar wat er nù nodig is, een grote drijfveer blijkt te hebben om strategische processen te zien en te sturen. Ze blijkt een Mastermind te zijn! En als Mastermind is zij als geen ander in staat om het voortdenderende team scherp te houden op wet- en regelgeving? Of wat dacht je van de collega waarvan je vindt dat hij zich zonder nadenken (volgens jou) in een project stort en na niet al te lange tijd uitgeblust is. Hij blijkt een kampioen te zijn die vol energie direct ziet wat nodig is om iets op te starten, een netwerk heeft die hij in kan zetten en in no time een project draaiende heeft en op de rails heeft gezet. Kenmerkend aan de kampioen is dat hij na verloop van tijd wel de aandacht kan verliezen, hij is namelijk allang bezig met een nieuw project. 

KENMIJ app
Kenonz houdt zich al jaren bezig met het bemiddelen van talent naar een perfect passende nieuwe baan. Juist om aan te kunnen tonen dat niet alleen de organisatie en vacature een match zijn met een kandidaat maar dat iemand als individu past in het team, hebben we iets in het leven geroepen om ons daarmee te helpen. We hebben de KENMIJ app ontwikkeld. Met deze app beantwoord je op speelse wijze (swipen) vragen en stellingen waardoor een uitgebreid persoonsprofiel tot stand komt. Wanneer je met al je collega’s de app speelt, krijgt je een goed inzicht waar ieders kwaliteiten en valkuilen zitten en rolt er een mooie teamanalyse uit. Dat geeft niet alleen inzicht, het zorgt ook voor begrip.

Winactie – teamanalyse
Omdat we het belangrijk vinden dat steeds meer mensen werkgeluk ervaren geven we speciaal voor de lezers van Sociaal Domein Online een gratis teamanalyse van maximaal 10 personen weg. Laat ons weten waarom jouw team deze prijs zou moeten winnen en wie weet winnen jullie! Mail je antwoord uiterlijk donderdag 28 mei naar de adviseur van de KENMIJ app, Marjolijn Kroon op marjolijn@kenonz.nl.

Ontdek meer

Sociaal Domein

Een verbond

Leestijd: < 1 min. Wat is weten? Wat is begrijpen? En hoe weten we of we het weten? En als je iets weet, begrijp

Lees verder »

Volledig overzicht bekijken?