Klariena Bouma over verbinder zijn

Klariena Bouma

Samenwerken door te verbinden
Klariena Bouma is zelfstandige, heeft veel kennis en ervaring als jeugdprofessional en geeft trainingen binnen het sociaal domein. Sinds een tijdje is ze ‘verbinder’ bij Sociaal Domein Online. Waarom eigenlijk en wat brengt het haar? En waarom is deze community anders dan de bestaande platformen binnen het sociaal domein? Ze vertelt er uitgebreid over in deze podcast, maar hierbij alvast een tipje van de sluier.

Klariena: “Het ‘verbinderschap’ heeft mij al veel gebracht: een uitbreiding van mijn netwerk, de mogelijkheid om over alle onderwerpen binnen het sociaal domein te sparren, maar ook heerlijk te kunnen ventileren en weer nieuwe kennis krijgen, zijn voor mij inmiddels onmisbaar.” Maar ook de gezamenlijke drive om de ander te helpen, de verschillende inzichten en de persoonlijke groei komen aan bod.

“De kampvuursessies zijn echt heel leuk en het is supergaaf dat we allemaal dezelfde missie hebben en elkaar dan nu hier ‘bij de verbinders’ treffen. Daar word ik gelukkig van en samen kunnen we echt onze missie waarmaken. Heel tof. Samen mens zijn.”, vertelt Klariena vol passie.

Ben je nieuwsgierig naar de rest van het verhaal? Gewoon op ‘play’ klikken! ↓

LinkedIn
Facebook
Twitter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

artikelen SDO
Summer Koster

Participatie van jongeren bij beleid

Kinderrechtenorganisaties deden recent weer opnieuw de oproep aan gemeenteraden om jongeren te betrekken bij de ontwikkeling van beleid. Dit signaal is de afgelopen jaren vaker

Read More »