Oproep: leiderschapsontwikkeling in en na coronatijd

Delen op Social Media

Leidinggevenden hebben een belangrijke rol in het vergroten van werkplezier, zorgen voor verbinding en het voorkomen van uitval en uitstroom van medewerkers. Altijd, maar zeker in coronatijd! 

In deze bijzondere periode moeten leidinggevenden nog sneller schakelen en flexibeler zijn dan normaal. Medewerkers op afstand motiveren en begeleiden doet een beroep op andere competenties. Hoe investeert jouw organisatie in de ontwikkeling van leidinggevenden? En op welke manier maken jullie, juist nu, het verschil? 

Deel je aanpak met collega’s…

We horen graag welke programma’s of tools leidinggevenden in jouw organisatie kunnen volgen en gebruiken. Welke aanpakken echt werken en wat professionals hiervan merken. Maakt jullie aanpak deel uit van een visie op leidinggeven tijdens en na corona? Gaan we straks terug naar hoe het was of is leidinggeven blijvend veranderd? We zijn benieuwd naar jullie ideeën.

En maak kans op een geldbedrag om je aanpak te boosten

Wil je jullie aanpak delen om andere organisaties te inspireren? En wil je kans maken op een gratis boost voor leiderschapsontwikkeling? Meld de organisatie aan en vermeld kort jullie visie en aanpak. We selecteren de 4 meest aansprekende ideeën of aanpakken en  belonen die met een mooi geldbedrag om in te zetten voor advies, tools of andere ondersteuning voor de ontwikkeling van leidinggevenden. 15 feb 2021

Voor aanmelding of vragen: stuur een mail naar adviseur Veronica Jocker: vjocker@fcb.nl

https://www.jeugdzorg-werkt.nl/oproep-leiderschapsontwikkeling-en-na-coronatijd

Afbeelding van S. Hermann & F. Richter via Pixabay

Ontdek meer

Volledige overzicht bekijken?

Klik op de onderstaande knop

Scroll naar boven