Samen leer bijeenkomsten / inspiratiesessie

Schermafdruk 2019-10-16 13.58.17

In 2020 starten we weer met samen leer bijeenkomsten en inspiratiesessies voor professionals werkzaam in het sociaal domein. Wil je ook graag met andere sociale professionals, beleidsadviseurs op reflectieve wijze aan de slag met samenlevingsvraagstukken? Zou je meer kennis over reflectietools willen hebben en heb je ook behoefte aan reflectie en advies van andere professionals? Geef je dan op via sociaaldomeinonline/samenleerbijeenkomst. We bieden je 2 keuzes aan:

  • Woensdagavond 19 januari om 19:00uur in Meppel of
  • Donderdag middag 23 januari om 13:00uur in Meppel

Geef je voorkeur door via de website. Bij het volgen van de samenleer bijeenkomst / inspiratiesessie ontvang je een hand-out met reflectietools en een doos in gesprekskaarten van sociaal domein online.

Locatie: Zomerdijk 9e In Meppel. meer informatie? of zou je liever een ander moment willen? Komen deze data je niet uit, maar wil je als team of organisatie een inspiratiesessie: incompany bieden we deze mogelijkheid ook aan. Neem gerust contact op.

LinkedIn
Facebook
Twitter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

artikelen SDO
Summer Koster

Participatie van jongeren bij beleid

Kinderrechtenorganisaties deden recent weer opnieuw de oproep aan gemeenteraden om jongeren te betrekken bij de ontwikkeling van beleid. Dit signaal is de afgelopen jaren vaker

Read More »