Uitnodiging: GGZ; GEWOON & DICHTBIJ MENSEN! – ggzvriendelijke gemeente

magnifying-glass-1607208__480

WOENSDAG 13 NOVEMBER, DALFSEN: ‘GGZ; GEWOON & DICHTBIJ MENSEN!’

Uitnodiging voor een startbijeenkomst over lokale versterking binnen elke gemeente in Overijssel, te beginnen in Dalfsen.

• woensdag 13 november

• van 17.30 – 20.00 uur

• inclusief warme maaltijd en ontmoeting

• in Kulturhus Trefkoele+ aan de Ruigedoornstraat 108

De bijeenkomst is voor inwoners in de regio met een psychische kwetsbaarheid, naasten, ervaringsdeskundigen en initiatiefrijke burgers die betrokken zijn bij zelfregie en herstel. En: beleidsmedewerkers sociaal domein, leden van participatieraden, cliëntenraden, partnerberaden & gemeenteraden, werkers in zorg en welzijn en burgemeesters. Een aftrap van een (blijvende) uitwisseling in de eigen gemeente.

Onze droom is dat er overal een lokaal netwerk ontstaat van inwoners, bestuurders, ervaringsdeskundigen en opbouwwerkers, talentenpodiums en herstelgroepen.

Organisatie: GGZ beraad Overijssel, Participatieraad Dalfsen, SAAM Welzijn en Jack van der Kruijs (“GGz-vriendelijke gemeente”). Moderator: Remko de Paus, side-kick Sibrand Hofstra.

LinkedIn
Facebook
Twitter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

artikelen SDO
Summer Koster

Participatie van jongeren bij beleid

Kinderrechtenorganisaties deden recent weer opnieuw de oproep aan gemeenteraden om jongeren te betrekken bij de ontwikkeling van beleid. Dit signaal is de afgelopen jaren vaker

Read More »