Wat heb jij nodig om huiselijk geweld en kindermishandeling goed aan te pakken?

children-1149671_1280 (1)

Uit onderzoeken blijkt dat de kennis en informatie over huiselijk geweld en kindermishandeling (HGKM) versnipperd is. Maar ook dat er veel verschil is in het aanbod van kennis en dat het niet altijd duidelijk is wat de waarde en betrouwbaarheid ervan is. Om daar verandering in te brengen, bundelen Movisie, NJI en het CCV hun krachten en willen graag van jou weten: “Wat heb jij nodig om huiselijk geweld en kindermishandeling goed aan te pakken?”

Movisie, het Nederlands Jeugdinstituut (NJI) en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) werken samen om de kennis en informatie over huiselijk geweld en kindermishandeling goed te ontsluiten. Met elkaar verzamelen, verrijken, duiden en delen we kennis, werkwijzen en onderzoeken op dit onderwerp. Ons doel is om informatie voor professionals zo eenduidig en toepasbaar mogelijk te maken.  

Jouw hulp nodig: vul de vragenlijst in 

Om hier een volgende stap in te zetten, hebben we jouw hulp nodig. Wat heb jij nodig als het gaat om de aanpak van huiselijk geweld en kindermishandeling? En hoe kunnen wij als kennisinstituten daarbij het beste helpen? De vragenlijst is anoniem. Vul hem ook in en draag er direct aan bij om deze kennis en informatie logisch, vindbaar en direct toepasbaar te maken.

https://www.movisie.nl/artikel/wat-heb-jij-nodig-om-huiselijk-geweld-kindermishandeling-goed-aan-te-pakken

Afbeelding van Annie Spratt via Pixabay

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

artikelen SDO
Summer Koster

Participatie van jongeren bij beleid

Kinderrechtenorganisaties deden recent weer opnieuw de oproep aan gemeenteraden om jongeren te betrekken bij de ontwikkeling van beleid. Dit signaal is de afgelopen jaren vaker

Read More »