OVER SDO

Sociaal Domein Online

Sociaal Domein Online is een online platform voor zowel het onderwijs, gemeenten, zorgaanbieders, adviseurs, zorgverleners, ervaringsdeskundigen en consulenten. Op dit platform delen we kennis met elkaar, bouwen we samen aan casuïstiek, geven we advies en kunnen we informatie over de nieuwste technologie van het sociaal domein vinden. Je kunt dus ook linken met medeprofessionals en aanbieders. En als je iets specifieks zoekt kun je een oproep doen. Als je een hele goede professional bent met hart voor het sociaal domein kun je ook je diensten aanbieden. Kortom een platform voor kennis, vraag en aanbod en samenwerken – co-creatie.

De kennisbank voorziet in informatie, actualiteiten en feiten.

Wie zichzelf aanmeld als lid van Sociaal Domein Online krijgt toegang tot het onderdeel verbinden. Binnen het onderdeel verbinden kun je jouw vraagstuk, idee, hulpvraag of je expertise delen. Ook heb je de mogelijkheid in contact te komen met collega's binnen het Sociaal Domein, de activiteit binnen de verschillende groepen te volgen en zo een bijdrage te leveren aan een Sociaal Domein in verbinding.

Profiel aanmaken

Maak gratis een profiel aan en krijg toegang tot de verschillende groepen.

Ik heb een vraag

Heb je al een profiel bij Sociaal Domein Online en heb je een vraag of een vraagstuk. Deel deze en kom in contact met professionals die je met jouw vraagstuk kunnen helpen.

Ik ben expert

Heb je al een profiel bij Sociaal Domein Online en ben jij een expert binnen het Sociaal Domein en wil je jouw kennis en expertise graag delen door een bijdrage te leveren aan verschillende vraagstukken.