OVER SOCIAAL DOMEIN ONLINE

Sociaal domein online

Wij zijn gepassioneerd over het Sociaal Domein en willen een positieve impact maken op de samenleving en professionals die hierin werkzaam zijn. Het is een prachtig vak waarin wij geloven dat positieve aandacht, persoonlijke ontwikkeling en werkgeluk nu cruciaal is. Of je nu een vakgenoot bent of een passie hebt voor het Sociaal Domein, Sociaal Domein Online is er voor jou. Wij willen inspireren, kennis delen en verbinden om samen te groeien en het Sociaal Domein te versterken.

Ons verhaal

Summer Koster en Mandy Peper hebben in 2019 hun krachten gebundeld om een positieve en innovatieve community te creëren die inspireert en verbindt. Als doorgewinterde professionals in het werkveld, wisten zij als geen ander dat er behoefte was aan een platform dat vernieuwing aanjaagt en laat zien wat er allemaal wél mogelijk is. Bij Sociaal Domein Online geloven we namelijk dat werkgeluk begint bij reflectie, begeleiding en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. En met onze ruim 21 duizend volgers, een waardevol netwerk van partners en verbinders én onze dagelijks groeiende website, zijn we dé plek waar je moet zijn voor kennisdeling en verbinding.

Begin 2023 is Sociaal Domein Online begonnen aan een nieuw en opwindend hoofdstuk door de nauwe samenwerking met Quoratio Sociaal Domein & Uitkeringen. Quoratio SDU is een snelgroeiende organisatie, opgericht in 2021 en inmiddels met ruim 100 professionals actief bij meer dan 70 gemeenten. Quoratio biedt consultancy en detachering op het gebied van mens, proces en systeem specifiek gericht op het Sociaal Domein. Deze stap sluit aan op de ambitie om het verschil te maken, kennis te delen en bovenal om op een positieve manier bij te dragen aan het Sociaal Domein.

De samenwerking richt zich op het ontwikkelen van nieuwe initiatieven, het uitbouwen van Sociaal Domein Online en het vergrote van de positieve impact op het Sociaal Domein.

Ons doel

Jou als professional inspireren!
Voeden met innovatie.
Bijdragen aan jouw werkgeluk.
Het Sociaal Domein opschudden. Laten zien wat allemaal mogelijk is
Wij zijn changemakers,  disrupters en de vreemde eend vanuit een positief geluid met een duidelijk doel: VERBINDEN, inspireren en werkgeluk binnen het sociaal domein.

Wat vinden professionals van Sociaal Domein Online?

Ontmoet het SDO-team

Mandy Peper

Adviseur & chef werkgeluk

Summer Koster

De zonnige adviseur & trainer

Joyce Dantuma

CONTENT & TEKSTEN De vrolijke taaljuf

Shaaneequa Peper

Adviseur & projectleider

Klariena Bouma

Trainer

Ellen Hoving

Marketing & Communicatie

Rik Wolting

Alleskunner

Kerem Eroglu

Alleskunner