Advies

Gedragswetenschapper Veilig Thuis - Veilig Thuis Noord-Holland Noord

Gedragswetenschapper Veilig Thuis – Veilig Thuis Noord-Holland Noord

Wil jij meewerken aan het realiseren van veilige thuisomgevingen? Als Gedragswetenschapper bij Veilig Thuis Noord-Holland Noord speel je een cruciale rol in het bieden van ondersteuning, advies en expertise bij complexe situaties van huiselijk geweld en kindermishandeling. Met een focus op het waarborgen van veiligheid en het bevorderen van professionele ontwikkeling, is dit een uitdagende kans om een verschil te maken. Solliciteer vandaag nog!

Gedragswetenschapper Veilig Thuis – Veilig Thuis Noord-Holland Noord Meer lezen »

sr. Adviseur Samenleven / sr. Adviseur Sociaal Domein / Projectleider Sociaal Domein - Gemeente Houten

Senior Adviseur Samenleven – Gemeente Houten

Gemeente Houten zoekt een Senior Adviseur Samenleven die een heldere visie heeft op het sociaal domein en zich inzet voor een inclusieve samenleving. Als adviseur en accounthouder werk je samen met lokale welzijnsorganisaties en draag je bij aan de sociale leefbaarheid. Deze dynamische rol biedt de kans om bij te dragen aan diverse opgaven binnen het team Samenleving en de gemeente Houten.

Senior Adviseur Samenleven – Gemeente Houten Meer lezen »

(Beleids-) adviseur Crisisbeheersing - GHOR Hollands Midden

(Beleids-) adviseur Crisisbeheersing – GHOR Hollands Midden

Wil jij deel uitmaken van een trotse organisatie die zich inzet voor crisisbeheersing in de regio? GHOR Hollands Midden zoekt een ervaren (Beleids) adviseur Crisisbeheersing om de crisisorganisatie te optimaliseren en te coördineren. Als spin in het web ben je verantwoordelijk voor beleid, verbinding, en operationele voorbereiding. Solliciteer nu voor deze afwisselende en maatschappelijk relevante rol!

(Beleids-) adviseur Crisisbeheersing – GHOR Hollands Midden Meer lezen »

Strategisch Adviseur Sociaal Domein - Gemeente Dordrecht

Strategisch adviseur Sociaal Domein – Gemeente Dordrecht

Ben jij de Strategisch Adviseur Sociaal Domein die Dordrecht zoekt? Werken in het kernteam Zorg & Ondersteuning biedt jou de kans om integraal beleid te ontwikkelen en het verschil te maken. Word een drijvende kracht achter preventieve zorg, accounthouder voor belangrijke partners en draag bij aan een welvarende toekomst voor de stad. Solliciteer nu en maak impact in een betrokken team met veel ruimte voor jouw visie en initiatieven.

Strategisch adviseur Sociaal Domein – Gemeente Dordrecht Meer lezen »