Ontmoet het Team

Kerem Eroğlu

Community Manager

Marc de Vos

Content schrijver

Rik Wolting

Ambassadeur

Summer Koster

Ambassadeur

Mandy Peper

Ambassadeur

Sociaal Domein Online


Wij hebben passie voor het Sociaal Domein en ons doel is om een positieve impact maken op de professionals die hierin werkzaam zijn. Onze missie is om te inspireren, kennis te delen en professionals met elkaar in verbinding te brengen. Of je nu een vakgenoot bent of een passie hebt voor het Sociaal Domein, Sociaal Domein Online is er voor jou.

Ons verhaal


Sociaal Domein Online is in 2019 gestart door als innovatieve community een positief geluid te zijn binnen het Sociaal Domein, te inspireren en te verbinden.

We willen bijdragen aan het werkgeluk van professionals in het Sociaal Domein met aandacht voor reflectie, begeleiding en persoonlijke ontwikkeling.

En met onze dagelijks groeiende website, vacaturebank en opleidingsbank, 23 duizend volgers op LinkedIn & Instagram en een waardevol netwerk van partners zijn we dé plek waar je moet zijn voor kennisdeling en verbinding.

Quoratio - Sociaal Domein & Uitkeringen


Begin 2023 is Sociaal Domein Online begonnen aan een nieuw en opwindend hoofdstuk door de overname door Quoratio – Sociaal Domein & Uitkeringen.

Quoratio is een relatieve nieuwkomer in het Sociaal Domein (gestart in 2021) en inmiddels met meer dan 100 professionals actief binnen de Sociale Zekerheid. Hierdoor blijven we Sociaal Domein Online uitbouwen, ontwikkelen we nieuwe initiatieven en vergroten we de positieve impact op het Sociaal Domein.

Heb je behoefte aan meer informatie?