Beleid

Senior beleidsadviseur (sociaal domein) - Gemeente Almere

Senior beleidsadviseur sociaal domein – Gemeente Almere

Gemeente Almere zoekt twee senior beleidsadviseurs sociaal domein om te werken aan de transformatie-opgave, met focus op diversiteit, gezondheid en inclusie. Als verbinder draag je bij aan bestuurlijke opgaven en werk je aan uitvoeringsprogramma’s voor een sociaal veerkrachtig Almere. Als ervaren beleidsadviseur werk je aan integrale opgaven, coach je collega’s en adviseer je het gemeentebestuur. Met een jaarcontract en uitstekende arbeidsvoorwaarden biedt Almere een dynamische werkomgeving waarbij je een wezenlijke impact kunt hebben op de stad. Solliciteer voor 19 mei 2024.

Senior beleidsadviseur sociaal domein – Gemeente Almere Meer lezen »

Consulent Werk & Inkomen / Wet Inburgering - Gemeente Heemstede

Beleidsondersteuner Samenleving – Gemeente Heemstede

Ben jij klaar om een cruciale rol te spelen in het sociale beleid van Heemstede? Als Beleidsondersteuner Samenleving krijg je de kans om je organisatorische talent te benutten, collega’s te ondersteunen en zelfstandig te groeien. Ontdek een groene, dynamische gemeente waar ontwikkeling en flexibiliteit centraal staan. Solliciteer nu en word een sleutelspeler in onze gemeenschap!

Beleidsondersteuner Samenleving – Gemeente Heemstede Meer lezen »

Beleidsmedewerker Sociaal Domein - Gemeente Bloemendaal

Beleidsmedewerker Sociaal Domein – Gemeente Bloemendaal

Word onderdeel van het dynamische team van de gemeente Bloemendaal als Beleidsmedewerker Sociaal Domein. Jouw rol omvat het adviseren en ontwikkelen van beleid met betrekking tot diverse sociaal domeinonderwerpen. Van Welzijn tot vrijwilligerswerk, jouw bijdrage is essentieel voor de sociale ontwikkeling van de gemeente. Solliciteer vandaag nog en draag bij aan een betere samenleving!

Beleidsmedewerker Sociaal Domein – Gemeente Bloemendaal Meer lezen »

Beleidsadviseur Sport en maatschappelijke accommodaties - Samenwerking A2-Gemeenten

Beleidsadviseur Sport en maatschappelijke accommodaties – Samenwerking A2-Gemeenten

Samenwerking A2-Gemeenten zoekt twee beleidsadviseurs Sport & Maatschappelijke accommodaties in Gemeente Heeze-Leende. Deze uitdagende functie op Hbo-niveau biedt een veelzijdige rol op het snijvlak van beleidsontwikkeling en uitvoering, waarbij sport, bewegen en ontmoeten centraal staan. Solliciteer nu en maak impact in een informele en ambitieuze organisatie.

Beleidsadviseur Sport en maatschappelijke accommodaties – Samenwerking A2-Gemeenten Meer lezen »

Kwaliteitsadviseur sociaal domein - Gemeente Heerde

Kwaliteitsadviseur sociaal domein – Gemeente Heerde

Ben jij klaar om jouw passie voor het sociaal domein in te zetten? Dan hebben wij een unieke vacature voor jou! Als kwaliteitsadviseur in Heerde ben je de schakel tussen wet- en regelgeving, beleid en uitvoering binnen het sociaal domein. Je krijgt veel zelfstandigheid, een fijne werksfeer en ruime ontwikkelingsmogelijkheden. Solliciteer nu en maak het verschil in Heerde!

Kwaliteitsadviseur sociaal domein – Gemeente Heerde Meer lezen »

Handhaver & toezichthouder Participatiewet, WMO en Jeugd - Gemeente De Ronde Venen

Strategisch Beleidsadviseur Sociaal Domein – Gemeente De Ronde Venen

Gemeente Ronde Venen zoekt een Strategisch Beleidsadviseur Sociaal Domein met focus op preventie en gezondheid. Deze fulltime positie biedt uitdagingen in beleidsontwikkeling, samenwerking met bestuur en collega’s, en het behalen van maatschappelijke effecten. Werk mee in een enthousiast team aan complexe opgaven in een lerende organisatie. Solliciteer voor 18 maart.

Strategisch Beleidsadviseur Sociaal Domein – Gemeente De Ronde Venen Meer lezen »

Beleidsmedewerker - Fonds Slachtofferhulp

Beleidsmedewerker – Fonds Slachtofferhulp

Fonds Slachtofferhulp zoekt een beleidsmedewerker om de hulp aan slachtoffers te verbeteren en hun rechtspositie te versterken. In deze rol voer je beleidsonderzoek uit, signaleer je trends, werk je mee aan projecten en programma’s, en maak je beleidsinformatie toegankelijk voor externe communicatie. Ben jij nieuwsgierig, analytisch, en maatschappelijk betrokken? Solliciteer nu en maak het verschil voor slachtoffers van misdrijven, ongevallen, en rampen.

Beleidsmedewerker – Fonds Slachtofferhulp Meer lezen »