Beleid

Beleidsmedewerker - Fonds Slachtofferhulp

Beleidsmedewerker – Fonds Slachtofferhulp

Fonds Slachtofferhulp zoekt een beleidsmedewerker om de hulp aan slachtoffers te verbeteren en hun rechtspositie te versterken. In deze rol voer je beleidsonderzoek uit, signaleer je trends, werk je mee aan projecten en programma’s, en maak je beleidsinformatie toegankelijk voor externe communicatie. Ben jij nieuwsgierig, analytisch, en maatschappelijk betrokken? Solliciteer nu en maak het verschil voor slachtoffers van misdrijven, ongevallen, en rampen.

Beleidsmedewerker – Fonds Slachtofferhulp Meer lezen »

(Beleids-) adviseur Crisisbeheersing - GHOR Hollands Midden

(Beleids-) adviseur Crisisbeheersing – GHOR Hollands Midden

Wil jij deel uitmaken van een trotse organisatie die zich inzet voor crisisbeheersing in de regio? GHOR Hollands Midden zoekt een ervaren (Beleids) adviseur Crisisbeheersing om de crisisorganisatie te optimaliseren en te coördineren. Als spin in het web ben je verantwoordelijk voor beleid, verbinding, en operationele voorbereiding. Solliciteer nu voor deze afwisselende en maatschappelijk relevante rol!

(Beleids-) adviseur Crisisbeheersing – GHOR Hollands Midden Meer lezen »

Teammanager Beleid - Wmo - Werk en Inkomen - Gemeente Hilversum

Teammanager Beleid – Wmo – Werk en Inkomen – Gemeente Hilversum

De Gemeente Hilversum zoekt een Teammanager Beleid Wmo, Werk en Inkomen die vernieuwing en verbetering leidt. Als manager met een duidelijke visie en politiek-bestuurlijk inzicht, stuur je een team aan om strategisch beleid te ontwikkelen en uit te voeren binnen het Sociaal Domein. Je brengt energie en enthousiasme om verandering teweeg te brengen en samen te werken met diverse interne en externe partners. Met een afgeronde WO-opleiding en ruime ervaring in management en leiderschap, biedt deze functie een uitdagende kans om bij te dragen aan de maatschappij in een dynamische omgeving zoals Hilversum.

Teammanager Beleid – Wmo – Werk en Inkomen – Gemeente Hilversum Meer lezen »

Teammanager Beleid - Wmo - Werk en Inkomen - Gemeente Hilversum

Teammanager Beleid Jeugd en Onderwijs – Gemeente Hilversum

Als Teammanager Beleid Jeugd en Onderwijs in Hilversum, leid je een team van professionals binnen het sociaal domein. Je ontwikkelt en implementeert beleid met een hoge impact op de gemeenschap. Jouw innovatieve aanpak en leiderschap maken het verschil in het realiseren van de ambities van de gemeente Hilversum voor een leefbare en veilige stad.

Teammanager Beleid Jeugd en Onderwijs – Gemeente Hilversum Meer lezen »

Strategisch Adviseur Sociaal Domein - Gemeente Dordrecht

Strategisch adviseur Sociaal Domein – Gemeente Dordrecht

Ben jij de Strategisch Adviseur Sociaal Domein die Dordrecht zoekt? Werken in het kernteam Zorg & Ondersteuning biedt jou de kans om integraal beleid te ontwikkelen en het verschil te maken. Word een drijvende kracht achter preventieve zorg, accounthouder voor belangrijke partners en draag bij aan een welvarende toekomst voor de stad. Solliciteer nu en maak impact in een betrokken team met veel ruimte voor jouw visie en initiatieven.

Strategisch adviseur Sociaal Domein – Gemeente Dordrecht Meer lezen »

Beleidsmedewerker Sociaal Domein Gemeente Midden-Delfland

Beleidsmedewerker Sociaal Domein – Gemeente Midden-Delfland

De gemeente Midden-Delfland zoekt een Beleidsmedewerker Sociaal Domein met affiniteit voor maatschappelijke ondersteuning. In een dynamisch team ontwikkel je lokaal beleid, onderhoud je contacten en participeer je in regionale samenwerking. Wees een pionier, open, en presteer goed onder werkdruk. Salaris tot € 5.009,-, flexibele werktijden en ruime ontwikkelmogelijkheden. Maak kennis met ons betrokken en enthousiaste team in Midden-Delfland!

Beleidsmedewerker Sociaal Domein – Gemeente Midden-Delfland Meer lezen »

HLTsamen - Beleidsmedewerker MO

Beleidsmedewerker MO (interesse Maatschappelijke Zorg) – HLTsamen

HLTsamen is op zoek naar een beleidsmedewerker maatschappelijke zorg voor de Duin- en Bollenstreek. De functie is zeer uitdagend en biedt veel verantwoordelijkheid. Je werkt aan de transformatie van de maatschappelijke zorg en bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van beleid. Je hebt een brede verantwoordelijkheid en werkt samen met verschillende partijen.

Beleidsmedewerker MO (interesse Maatschappelijke Zorg) – HLTsamen Meer lezen »