Gezondheidszorg

Teamleider Toezicht Kinderopvang / WMO en KCC - GGD Hollands Noorden

Teamleider Toezicht Kinderopvang / WMO en KCC – GGD Hollands Noorden

Ben jij de energieke teamleider die onze teams inspireert tot een gezonde samenwerking? Word teamleider bij GGD Hollands Noorden en maak impact op de gezondheid van 650.000 inwoners. In deze rol stuur je de toezichthouders Kinderopvang & WMO, en het Klantcontactcentrum aan. Met jouw charismatische en positief-kritische houding zorg je voor een prettige samenwerking en een veilige, gezonde omgeving. Sluit je aan bij ons team en werk mee aan een betere publieke gezondheid.

Teamleider Toezicht Kinderopvang / WMO en KCC – GGD Hollands Noorden Meer lezen »

Cluster aanvoerder JGZ Kwaliteit - GGD Hollands Noorden

Cluster aanvoerder JGZ Kwaliteit – GGD Hollands Noorden

Als Clusteraanvoerder Jeugdgezondheidszorg (JGZ) Kwaliteit geef je richting aan de inhoud en kwaliteit van JGZ. Werk samen met een gedreven team van professionals om impactvolle preventies te realiseren. Je stuurt aan op innovatieve ideeën en verbinding, waarbij je als sleutelfiguur fungeert in het optimaliseren van de zorg voor kinderen en jongeren. Solliciteer nu voor deze uitdagende rol waarin jouw leiderschap en expertise het verschil maken.

Cluster aanvoerder JGZ Kwaliteit – GGD Hollands Noorden Meer lezen »

Casus Coördinator Sociaal Team - Delft Support

Coördinator Pro/Vso – Delft Support

Delft Support zoekt een Coördinator Pro/Vso voor de Jongerenacademie. Leid samenwerkingen met scholen en gemeenten, ondersteun jongeren tussen 16-27 jaar, en bevorder duurzame plaatsing op onderwijs/werk/dagbesteding. Een zinvolle carrière met competitief salaris en afwisselend werk in historisch Delft. Klantgericht, flexibel, en een regisseur in het ondersteunen van jongeren? Solliciteer vandaag en maak het verschil!

Coördinator Pro/Vso – Delft Support Meer lezen »