Maatschappelijk

Sociaal raadsliedenwerk zoekt een collega - Lumens

Algemeen maatschappelijk werker Gemert-Bakel – Stichting Lumens

Lumens zoekt twee algemeen maatschappelijk werkers, een voor volwassenen voor 24-32 uur per week met mogelijkheid tot verlenging, en een andere tijdelijk voor zwangerschapsvervanging tot 31 december voor 36 uur per week. Als maatschappelijk werker ondersteun je inwoners bij sociale uitdagingen, help je hen veerkrachtig te worden en aan de samenleving deel te nemen. Vereisten zijn onder andere een hbo-opleiding in sociale studies, kennis van sociale kaart en sociale vaardigheden. Het salaris is volgens CAO Sociaal Werk, met diverse secundaire arbeidsvoorwaarden.

Algemeen maatschappelijk werker Gemert-Bakel – Stichting Lumens Meer lezen »

Sociaal raadsliedenwerk zoekt een collega - Lumens

Algemeen Maatschappelijk werker Son en Breugel – Stichting Lumens

Algemeen Maatschappelijk werker Son en Breugel 24 uur per week Lumens is een welzijnsorganisatie. Bij ons werken 300 professionals elke dag voor mensen die een  steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dat doen we vanuit onze expertise, passie en overtuiging, met als doel iedereen mee te laten doen aan onze samenleving. Op een manier die

Algemeen Maatschappelijk werker Son en Breugel – Stichting Lumens Meer lezen »

Sociaal raadsliedenwerk zoekt een collega - Lumens

School- en jeugdmaatschappelijk werker Best – Stichting Lumens

De vacature betreft een positie als school- en jeugdmaatschappelijk werker in Best, waarbij je 24 uur per week werkt in het preventieteam Jeugd. Je zult preventieve en laagdrempelige ondersteuning bieden aan jeugdigen tussen 4 en 18 jaar, en hun opvoeders, om diverse sociale en opvoedingsvraagstukken aan te pakken. Dit draagt bij aan het vergroten van de veerkracht van de jeugd en hun integratie in de samenleving. De ideale kandidaat heeft een hbo-opleiding in sociale studies, ervaring met jeugdwerk en een proactieve houding om samen met partners vroegtijdige en passende ondersteuning te bieden.

School- en jeugdmaatschappelijk werker Best – Stichting Lumens Meer lezen »

Sociaal raadsliedenwerk zoekt een collega - Lumens

Schuldhulpverlener Son & Breugel – Stichting Lumens

Lumens biedt een uitdagende rol voor een ervaren schuldhulpverlener in Son & Breugel, waarbij de focus ligt op preventie, curatie, en collectieve aanpak. Ben jij de enthousiaste collega met ervaring in Vroegsignalering? Solliciteer nu en maak het verschil in het leven van inwoners. Flexibel werken, deskundigheidsbevordering, en een stimulerende werkomgeving zijn slechts enkele voordelen die wij bieden. Solliciteer vóór 14 februari 2024 en ontdek jouw plek in ons team!

Schuldhulpverlener Son & Breugel – Stichting Lumens Meer lezen »

Sociaal raadsliedenwerk zoekt een collega - Lumens

Schuldhulpverlener Best – Stichting Lumens

Lumens biedt een uitdagende rol voor een ervaren schuldhulpverlener in Best, waarbij de focus ligt op preventie, curatie, en collectieve aanpak. Ben jij de enthousiaste collega met ervaring in Vroegsignalering? Solliciteer nu en maak het verschil in het leven van inwoners. Flexibel werken, deskundigheidsbevordering, en een stimulerende werkomgeving zijn slechts enkele voordelen die wij bieden. Solliciteer vóór 14 februari 2024 en ontdek jouw plek in ons team!

Schuldhulpverlener Best – Stichting Lumens Meer lezen »

Sociaal raadsliedenwerk zoekt een collega - Lumens

Algemeen Maatschappelijk Werker De Kempen – Stichting Lumens

Ben jij een ervaren maatschappelijk werker op zoek naar een boeiende rol? Lumens, een welzijnsorganisatie in De Kempen, nodigt je uit voor 28 uur per week. Werk samen met netwerkpartners, vergroot zelf- en samenredzaamheid en draag actief bij aan het bouwen van een sterke basis voor inwoners. Solliciteer nu en maak deel uit van een gepassioneerd team dat zich inzet voor een veerkrachtige samenleving.

Algemeen Maatschappelijk Werker De Kempen – Stichting Lumens Meer lezen »

Sociaal raadsliedenwerk zoekt een collega - Lumens

Schuldhulpverlener Son & Breugel – Stichting Lumens

Lumens zoekt een ervaren schuldhulpverlener met kennis van vroegsignalering voor een boeiende functie in Son & Breugel. In deze rol voer je diverse taken uit, waaronder klantgesprekken, screening, intakegesprekken, en het opstellen van duidelijke plannen van aanpak. Je hebt een afgeronde hbo-opleiding, minimaal 2 jaar ervaring in schuldhulpverlening, en affiniteit met schuldenproblematiek. Lumens biedt een competitief salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden, en de mogelijkheid tot flexibel en hybride werken. Solliciteer voor 1 februari 2024 en draag bij aan sociale veerkracht in Eindhoven en omliggende regio’s.

Schuldhulpverlener Son & Breugel – Stichting Lumens Meer lezen »