Sociale zaken

Klantmanager Werk en Inkomen - Gemeente Midden-Delfland

Klantmanager Werk en Inkomen – Gemeente Midden-Delfland

Gemeente Midden-Delfland is op zoek naar een Klantmanager Werk en Inkomen voor 36 uur per week. Ben jij enthousiast over het motiveren en stimuleren van mensen richting de arbeidsmarkt en zie jij jezelf als een generalist binnen de Participatiewet? Kom werken in ons deskundige en collegiale team. Jouw taken omvatten het beoordelen van aanvragen voor levensonderhoud en bijzondere bijstand, het opstellen van plannen van aanpak, en het begeleiden van cliënten naar werk door coaching en training. Wij zoeken een gedreven, proactieve collega met een HBO werk- en denkniveau en minimaal twee jaar ervaring in een vergelijkbare rol. Solliciteer vóór 6 juli 2024 en maak deel uit van ons dynamische team!

Klantmanager Werk en Inkomen – Gemeente Midden-Delfland Meer lezen »

Consulent Werk & Inkomen / Wet Inburgering - Gemeente Heemstede

Consulent Werk & Inkomen / Wet Inburgering – Gemeente Heemstede

De gemeente Heemstede zoekt een Consulent Werk & Inkomen/Wet Inburgering. In deze rol werk je vanuit de Intergemeentelijke Afdeling Sociale Zaken voor klanten van Heemstede en Bloemendaal, met focus op statushouders. Vereisten zijn o.a. hbo-niveau, affiniteit met statushouders en ervaring als consulent. Het biedt een 27-uurs functie met flexibele werktijden, ontwikkelingsmogelijkheden en diverse extra’s. Solliciteer voor 3 juni!

Consulent Werk & Inkomen / Wet Inburgering – Gemeente Heemstede Meer lezen »

Casemanager Haags Straatteam - Gemeente Den Haag

Casemanager Haags Straatteam – Gemeente Den Haag

Het Casemanagement Haags Straatteam biedt ondersteuning aan dak- en thuislozen in Den Haag. Als casemanager ben je het eerste aanspreekpunt, werk je outreachend en begeleid je hen naar passende zorg en woonplekken. Belangrijk is creativiteit, flexibiliteit en een grote dosis empathie. De gemeente Den Haag zoekt gemotiveerde collega’s die zich willen inzetten voor het welzijn van alle burgers.

Casemanager Haags Straatteam – Gemeente Den Haag Meer lezen »

Beleidsondersteuner Samenleving - Gemeente Heemstede

Werkconsulent Statushouders – Gemeente Heemstede

De gemeente Heemstede zoekt een Werkconsulent Statushouders (24-28 uur) die vluchtelingen met verblijfsvergunning begeleidt naar werk. Je krijgt ruimte voor eigen aanpak en werkt resultaatgericht met regionale partners. Affiniteit, coaching- en bemiddelingsvaardigheden zijn essentieel. Het betreft een tijdelijke functie met mogelijkheid tot verlenging, met diverse voordelen zoals een flexibele werkplek en betaald ouderschapsverlof. Solliciteer snel via de sollicitatiepagina van de gemeente Heemstede.

Werkconsulent Statushouders – Gemeente Heemstede Meer lezen »

Casus Coördinator Sociaal Team - Delft Support

Casus Coördinator Sociaal Team – Delft Support

Delft Support zoekt een Casus Coördinator Sociaal Team die het verschil kan maken in complexe situaties. Als bruggenbouwer begeleid je gezinnen en individuen met diverse problemen, van GGZ tot financiële problematiek. Met empathie, creativiteit en vastberadenheid bied je een geïntegreerde aanpak die écht verschil maakt. Bij Delft Support werk je in een stimulerende omgeving waar persoonlijke ontwikkeling en innovatie centraal staan.

Casus Coördinator Sociaal Team – Delft Support Meer lezen »

Leerplichtambtenaar - Gemeente Den Haag

Leerplichtambtenaar – Gemeente Den Haag

De leerplichtambtenaar in Den Haag speelt een cruciale rol in het bevorderen van schoolbezoek en het voorkomen van vroegtijdig schoolverlaten. Door expertise in schoolverzuim en samenwerking met ketenpartners zorgen ze ervoor dat Haagse jongeren hun schooltijd succesvol doorlopen en een startkwalificatie behalen. Met goede communicatieve vaardigheden en kennis van de sociale kaart motiveren ze jongeren en werken ze aan een optimale werk-privébalans.

Leerplichtambtenaar – Gemeente Den Haag Meer lezen »

Kansenmaker Sociaal - Provincie Utrecht

Kansenmaker Sociaal – Provincie Utrecht

De Provincie Utrecht zoekt een gedreven Kansenmaker Sociaal om gemeenten te ondersteunen bij vraagstukken rond asielopvang en statushuisvesting. In deze rol draag je bij aan het versnellen van opvangprocessen en het vinden van oplossingen voor sociale aspecten zoals onderwijs, gezondheidszorg en maatschappelijke begeleiding. Met een focus op samenwerking breng je diverse partijen samen en draag je bij aan een inclusieve en stabiele leefomgeving voor nieuwkomers.

Kansenmaker Sociaal – Provincie Utrecht Meer lezen »