Sociale zaken

Medewerker Jeugd- en Gezinshulp – Gemeente Zoetermeer

De gemeente Zoetermeer is op zoek naar Medewerkers Jeugd- en Gezinshulp die een bijdrage willen leveren aan het welzijn van kinderen en gezinnen in de stad. Als Medewerker Jeugd- en Gezinshulp ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van brede screeningen en het verwijzen naar de noodzakelijke (jeugd)hulp. Je werkt kortdurend betrokken bij gezinnen en hebt een belangrijke rol in het bevorderen van een veilige en gezonde ontwikkeling van jeugdigen.

Sociaal Professional Wmo – Gemeente Nieuwegein

De gemeente Nieuwegein zoekt een Sociaal Professional Wmo die samen met inwoners op zoek gaat naar passende ondersteuning. Als Sociaal Professional Wmo help je inwoners met hun ondersteuningsbehoeften, door huisbezoeken af te leggen, gesprekken te voeren en maatwerkvoorzieningen in te zetten.

Beleidsmedewerker Sociaal Domein (Jeugd) – Gemeente Midden-Delfland

De gemeente Midden-Delfland is op zoek naar een Beleidsmedewerker Sociaal Domein, aandachtsgebied jeugd Standplaats: Schipluiden (Zuid-Holland) Aantal uur: 36 uur p/w Voor het team Beleid Sociaal Domein zijn wij op zoek naar een enthousiaste aanpakker met hart voor de inwoners van Midden-Delfland. Als beleidsmedewerker Sociaal Domein hou je je bezig in de breedte van het …

Beleidsmedewerker Sociaal Domein (Jeugd) – Gemeente Midden-Delfland Lees meer »

Scroll naar boven