Sociale zaken

Kansenmaker Sociaal - Provincie Utrecht

Kansenmaker Sociaal – Provincie Utrecht

De Provincie Utrecht zoekt een gedreven Kansenmaker Sociaal om gemeenten te ondersteunen bij vraagstukken rond asielopvang en statushuisvesting. In deze rol draag je bij aan het versnellen van opvangprocessen en het vinden van oplossingen voor sociale aspecten zoals onderwijs, gezondheidszorg en maatschappelijke begeleiding. Met een focus op samenwerking breng je diverse partijen samen en draag je bij aan een inclusieve en stabiele leefomgeving voor nieuwkomers.

Kansenmaker Sociaal – Provincie Utrecht Meer lezen »

Casusregisseur Veilig Verder Team - Gemeente Den Haag

Casemanager Wmo gezinnen Daklozenloket – Gemeente Den Haag

De Gemeente Den Haag zoekt bevlogen Casemanagers WMO voor het Daklozenloket. Als regisseur ben je het eerste aanspreekpunt voor dakloze gezinnen, waarbij je zorgt voor de juiste ondersteuning en een passende woonplek. Creativiteit en flexibiliteit zijn cruciaal in deze politiek sensitieve omgeving. De focus ligt op het snel leiden van kwetsbare gezinnen naar de juiste zorg en ondersteuning voor een betere kwaliteit van leven. Solliciteer nu en maak het verschil in het leven van mensen aan de rand van de samenleving.

Casemanager Wmo gezinnen Daklozenloket – Gemeente Den Haag Meer lezen »

Inkomensconsulent statushouders - Gemeente Venlo

Inkomensconsulent statushouders – Gemeente Venlo

Ben jij de Inkomensconsulent die zich inzet voor het financiële welzijn van statushouders? In deze uitdagende rol werk je intensief samen, beoordeel je aanvragen Participatiewet en bied je integrale dienstverlening. HBO-niveau, 2+ jaar ervaring en een passie voor sociaal werk maken jou de ideale kandidaat. Ontdek jouw groeiperspectief en stabiliteit bij de gemeente Venlo – waar talent de basis is en diversiteit de kracht!

Inkomensconsulent statushouders – Gemeente Venlo Meer lezen »

Casusregisseur Veilig Verder Team - Gemeente Den Haag

Casusregisseur Complexe Problematiek Sociaal Domein – Gemeente Den Haag

Ben jij klaar voor een uitdagende rol als casusregisseur in het sociaal domein? Als expert op het gebied van complexe maatschappelijke problemen, zoals verslaving, criminaliteit en dakloosheid, doorbreek jij de spiraal van problematiek. In samenwerking met een team van 15 collega’s ontwikkel je integrale probleemanalyses en doelgerichte plannen van aanpak. Jouw regierol gaat verder dan coördinatie; je slaat bruggen, creëert beweging en realiseert echte doorbraken. Een dynamische, boeiende rol waarin je echt het verschil kunt maken voor mensen in moeilijke situaties. Solliciteer nu en maak deel uit van een team dat werkt aan werkelijke veranderingen in het sociaal domein. Hbo   |  Vast   |  Regulier   |  €3558 – €5247   |  32 uur – 36 uur

Casusregisseur Complexe Problematiek Sociaal Domein – Gemeente Den Haag Meer lezen »

Leerplichtambtenaar / VSV consulent - Gemeente Delft

Leerplichtambtenaar / VSV consulent – Gemeente Delft

Ben jij een gepassioneerde verbinder die jongeren motiveert richting onderwijs en werk? Gemeente Delft zoekt een Leerplichtambtenaar / VSV consulent om ongeoorloofd schoolverzuim te onderzoeken, conflicten te bemiddelen en oplossingen te bieden binnen wettelijke kaders. Met een teamgerichte aanpak en ruime ervaring ben jij de sleutel tot het voorkomen van schoolverzuim en het begeleiden van jongeren naar een succesvolle toekomst. Solliciteer nu en maak het verschil in de jongste oude stad van Nederland!

Leerplichtambtenaar / VSV consulent – Gemeente Delft Meer lezen »

Kansenmaker Sociaal - Provincie Utrecht

Adviseur Woonbeleid Aandachtgroepen – Provincie Utrecht

Ben jij de Adviseur Woonbeleid Aandachtsgroepen die Provincie Utrecht zoekt? In deze rol ontwikkel je samen met collega’s innovatief beleid voor huisvesting van aandachtsgroepen. Je initieert projecten, adviseert het provinciebestuur en bent een proactieve schakel tussen verschillende partijen. Met een academische achtergrond en ruime ervaring op strategisch niveau, biedt deze functie een unieke kans om je stempel te drukken op de volkshuisvesting in de regio. Solliciteer voor 20 december (interne kandidaten) of 14 januari (externe kandidaten) en draag bij aan een gezonde en duurzame leefomgeving in Provincie Utrecht.

Adviseur Woonbeleid Aandachtgroepen – Provincie Utrecht Meer lezen »

Allround Wmo Consulent - Gemeente Zoetermeer

Allround Netwerkregisseur Sterke Sociale Basis – Gemeente Zoetermeer

Ben jij een denkende doener met passie voor beleidsontwikkeling? Solliciteer als Netwerkregisseur in Zoetermeer, bouw mee aan de Sociale Basis, en maak impact! Ontvang een passend salaris, flexibele werktijden, en mogelijkheden voor persoonlijke groei. Werken bij Zoetermeer biedt een veelzijdige rol binnen het cluster Sterke Sociale Basis, waarin je beleid ontwikkelt, netwerken beheert en samenwerkt aan een inclusieve samenleving. Word onderdeel van het Sociaal Domein en draag bij aan een gezonde stad. Solliciteer direct en maak het verschil!

Allround Netwerkregisseur Sterke Sociale Basis – Gemeente Zoetermeer Meer lezen »

Beleidsmedewerker Sociaal Domein Gemeente Midden-Delfland

Beleidsmedewerker Sociaal Domein – Gemeente Midden-Delfland

De gemeente Midden-Delfland zoekt een Beleidsmedewerker Sociaal Domein met affiniteit voor maatschappelijke ondersteuning. In een dynamisch team ontwikkel je lokaal beleid, onderhoud je contacten en participeer je in regionale samenwerking. Wees een pionier, open, en presteer goed onder werkdruk. Salaris tot € 5.009,-, flexibele werktijden en ruime ontwikkelmogelijkheden. Maak kennis met ons betrokken en enthousiaste team in Midden-Delfland!

Beleidsmedewerker Sociaal Domein – Gemeente Midden-Delfland Meer lezen »