Welzijn

Teamleider Toezicht Kinderopvang / WMO en KCC - GGD Hollands Noorden

Teamleider Toezicht Kinderopvang / WMO en KCC – GGD Hollands Noorden

Ben jij de energieke teamleider die onze teams inspireert tot een gezonde samenwerking? Word teamleider bij GGD Hollands Noorden en maak impact op de gezondheid van 650.000 inwoners. In deze rol stuur je de toezichthouders Kinderopvang & WMO, en het Klantcontactcentrum aan. Met jouw charismatische en positief-kritische houding zorg je voor een prettige samenwerking en een veilige, gezonde omgeving. Sluit je aan bij ons team en werk mee aan een betere publieke gezondheid.

Teamleider Toezicht Kinderopvang / WMO en KCC – GGD Hollands Noorden Meer lezen »

Klantmanager Werk en Inkomen - Gemeente Midden-Delfland

Klantmanager Werk en Inkomen – Gemeente Midden-Delfland

Gemeente Midden-Delfland is op zoek naar een Klantmanager Werk en Inkomen voor 36 uur per week. Ben jij enthousiast over het motiveren en stimuleren van mensen richting de arbeidsmarkt en zie jij jezelf als een generalist binnen de Participatiewet? Kom werken in ons deskundige en collegiale team. Jouw taken omvatten het beoordelen van aanvragen voor levensonderhoud en bijzondere bijstand, het opstellen van plannen van aanpak, en het begeleiden van cliënten naar werk door coaching en training. Wij zoeken een gedreven, proactieve collega met een HBO werk- en denkniveau en minimaal twee jaar ervaring in een vergelijkbare rol. Solliciteer vóór 6 juli 2024 en maak deel uit van ons dynamische team!

Klantmanager Werk en Inkomen – Gemeente Midden-Delfland Meer lezen »

Consulent Werk & Inkomen / Wet Inburgering - Gemeente Heemstede

Consulent Werk & Inkomen / Wet Inburgering – Gemeente Heemstede

De gemeente Heemstede zoekt een Consulent Werk & Inkomen/Wet Inburgering. In deze rol werk je vanuit de Intergemeentelijke Afdeling Sociale Zaken voor klanten van Heemstede en Bloemendaal, met focus op statushouders. Vereisten zijn o.a. hbo-niveau, affiniteit met statushouders en ervaring als consulent. Het biedt een 27-uurs functie met flexibele werktijden, ontwikkelingsmogelijkheden en diverse extra’s. Solliciteer voor 3 juni!

Consulent Werk & Inkomen / Wet Inburgering – Gemeente Heemstede Meer lezen »

Gedragswetenschapper Sociaal domein - Gemeente Westerveld

Gedragswetenschapper Sociaal domein – Gemeente Westerveld

Ben jij een gedragswetenschapper met ervaring in jeugdzorg en ontwikkelingspsychologie? Dan is deze vacature bij de gemeente Westerveld iets voor jou! Je komt te werken in een dynamisch team binnen het sociaal domein, waar je je coachende en adviserende vaardigheden kunt inzetten voor de gezinnen en jongeren in de regio. Solliciteer voor deze uitdagende rol en ontdek de mogelijkheden voor jouw professionele groei en ontwikkeling.

Gedragswetenschapper Sociaal domein – Gemeente Westerveld Meer lezen »

Casemanager (Beschermd) Wonen - Gemeente Den Haag

Casemanager Haags Straatteam – Gemeente Den Haag

Het Casemanagement Haags Straatteam biedt ondersteuning aan dak- en thuislozen in Den Haag. Als casemanager ben je het eerste aanspreekpunt, werk je outreachend en begeleid je hen naar passende zorg en woonplekken. Belangrijk is creativiteit, flexibiliteit en een grote dosis empathie. De gemeente Den Haag zoekt gemotiveerde collega’s die zich willen inzetten voor het welzijn van alle burgers.

Casemanager Haags Straatteam – Gemeente Den Haag Meer lezen »

Beleidsondersteuner Samenleving - Gemeente Heemstede

Werkconsulent Statushouders – Gemeente Heemstede

De gemeente Heemstede zoekt een Werkconsulent Statushouders (24-28 uur) die vluchtelingen met verblijfsvergunning begeleidt naar werk. Je krijgt ruimte voor eigen aanpak en werkt resultaatgericht met regionale partners. Affiniteit, coaching- en bemiddelingsvaardigheden zijn essentieel. Het betreft een tijdelijke functie met mogelijkheid tot verlenging, met diverse voordelen zoals een flexibele werkplek en betaald ouderschapsverlof. Solliciteer snel via de sollicitatiepagina van de gemeente Heemstede.

Werkconsulent Statushouders – Gemeente Heemstede Meer lezen »

Leerplichtambtenaar - Gemeente Den Haag

Leerplichtambtenaar – Gemeente Den Haag

De leerplichtambtenaar in Den Haag speelt een cruciale rol in het bevorderen van schoolbezoek en het voorkomen van vroegtijdig schoolverlaten. Door expertise in schoolverzuim en samenwerking met ketenpartners zorgen ze ervoor dat Haagse jongeren hun schooltijd succesvol doorlopen en een startkwalificatie behalen. Met goede communicatieve vaardigheden en kennis van de sociale kaart motiveren ze jongeren en werken ze aan een optimale werk-privébalans.

Leerplichtambtenaar – Gemeente Den Haag Meer lezen »

Cluster aanvoerder JGZ Kwaliteit - GGD Hollands Noorden

Cluster aanvoerder JGZ Kwaliteit – GGD Hollands Noorden

Als Clusteraanvoerder Jeugdgezondheidszorg (JGZ) Kwaliteit geef je richting aan de inhoud en kwaliteit van JGZ. Werk samen met een gedreven team van professionals om impactvolle preventies te realiseren. Je stuurt aan op innovatieve ideeën en verbinding, waarbij je als sleutelfiguur fungeert in het optimaliseren van de zorg voor kinderen en jongeren. Solliciteer nu voor deze uitdagende rol waarin jouw leiderschap en expertise het verschil maken.

Cluster aanvoerder JGZ Kwaliteit – GGD Hollands Noorden Meer lezen »