Welzijn

Kansenmaker Sociaal - Provincie Utrecht

Kansenmaker Sociaal – Provincie Utrecht

De Provincie Utrecht zoekt een gedreven Kansenmaker Sociaal om gemeenten te ondersteunen bij vraagstukken rond asielopvang en statushuisvesting. In deze rol draag je bij aan het versnellen van opvangprocessen en het vinden van oplossingen voor sociale aspecten zoals onderwijs, gezondheidszorg en maatschappelijke begeleiding. Met een focus op samenwerking breng je diverse partijen samen en draag je bij aan een inclusieve en stabiele leefomgeving voor nieuwkomers.

Kansenmaker Sociaal – Provincie Utrecht Meer lezen »

Casusregisseur Veilig Verder Team - Gemeente Den Haag

Casemanager Wmo gezinnen Daklozenloket – Gemeente Den Haag

De Gemeente Den Haag zoekt bevlogen Casemanagers WMO voor het Daklozenloket. Als regisseur ben je het eerste aanspreekpunt voor dakloze gezinnen, waarbij je zorgt voor de juiste ondersteuning en een passende woonplek. Creativiteit en flexibiliteit zijn cruciaal in deze politiek sensitieve omgeving. De focus ligt op het snel leiden van kwetsbare gezinnen naar de juiste zorg en ondersteuning voor een betere kwaliteit van leven. Solliciteer nu en maak het verschil in het leven van mensen aan de rand van de samenleving.

Casemanager Wmo gezinnen Daklozenloket – Gemeente Den Haag Meer lezen »

Inkomensconsulent statushouders - Gemeente Venlo

Inkomensconsulent statushouders – Gemeente Venlo

Ben jij de Inkomensconsulent die zich inzet voor het financiële welzijn van statushouders? In deze uitdagende rol werk je intensief samen, beoordeel je aanvragen Participatiewet en bied je integrale dienstverlening. HBO-niveau, 2+ jaar ervaring en een passie voor sociaal werk maken jou de ideale kandidaat. Ontdek jouw groeiperspectief en stabiliteit bij de gemeente Venlo – waar talent de basis is en diversiteit de kracht!

Inkomensconsulent statushouders – Gemeente Venlo Meer lezen »

Leerplichtambtenaar / VSV consulent - Gemeente Delft

Leerplichtambtenaar / VSV consulent – Gemeente Delft

Ben jij een gepassioneerde verbinder die jongeren motiveert richting onderwijs en werk? Gemeente Delft zoekt een Leerplichtambtenaar / VSV consulent om ongeoorloofd schoolverzuim te onderzoeken, conflicten te bemiddelen en oplossingen te bieden binnen wettelijke kaders. Met een teamgerichte aanpak en ruime ervaring ben jij de sleutel tot het voorkomen van schoolverzuim en het begeleiden van jongeren naar een succesvolle toekomst. Solliciteer nu en maak het verschil in de jongste oude stad van Nederland!

Leerplichtambtenaar / VSV consulent – Gemeente Delft Meer lezen »

Kansenmaker Sociaal - Provincie Utrecht

Adviseur Woonbeleid Aandachtgroepen – Provincie Utrecht

Ben jij de Adviseur Woonbeleid Aandachtsgroepen die Provincie Utrecht zoekt? In deze rol ontwikkel je samen met collega’s innovatief beleid voor huisvesting van aandachtsgroepen. Je initieert projecten, adviseert het provinciebestuur en bent een proactieve schakel tussen verschillende partijen. Met een academische achtergrond en ruime ervaring op strategisch niveau, biedt deze functie een unieke kans om je stempel te drukken op de volkshuisvesting in de regio. Solliciteer voor 20 december (interne kandidaten) of 14 januari (externe kandidaten) en draag bij aan een gezonde en duurzame leefomgeving in Provincie Utrecht.

Adviseur Woonbeleid Aandachtgroepen – Provincie Utrecht Meer lezen »

Allround Wmo Consulent - Gemeente Zoetermeer

Allround Netwerkregisseur Sterke Sociale Basis – Gemeente Zoetermeer

Ben jij een denkende doener met passie voor beleidsontwikkeling? Solliciteer als Netwerkregisseur in Zoetermeer, bouw mee aan de Sociale Basis, en maak impact! Ontvang een passend salaris, flexibele werktijden, en mogelijkheden voor persoonlijke groei. Werken bij Zoetermeer biedt een veelzijdige rol binnen het cluster Sterke Sociale Basis, waarin je beleid ontwikkelt, netwerken beheert en samenwerkt aan een inclusieve samenleving. Word onderdeel van het Sociaal Domein en draag bij aan een gezonde stad. Solliciteer direct en maak het verschil!

Allround Netwerkregisseur Sterke Sociale Basis – Gemeente Zoetermeer Meer lezen »

Delft Support

Coördinator Pro/Vso – Delft Support

Delft Support zoekt een Coördinator Pro/Vso voor de Jongerenacademie. Leid samenwerkingen met scholen en gemeenten, ondersteun jongeren tussen 16-27 jaar, en bevorder duurzame plaatsing op onderwijs/werk/dagbesteding. Een zinvolle carrière met competitief salaris en afwisselend werk in historisch Delft. Klantgericht, flexibel, en een regisseur in het ondersteunen van jongeren? Solliciteer vandaag en maak het verschil!

Coördinator Pro/Vso – Delft Support Meer lezen »

Nieuwegein

Sociaal Professional Jeugd – Gemeente Nieuwegein

De gemeente Nieuwegein is op zoek naar een sociaal professional jeugd. De functie is 28-36 uur per week en het salaris bedraagt maximaal €4.537,- bruto.

De sociaal professional jeugd is verantwoordelijk voor het bieden van regie en ondersteuning aan kinderen en jongeren. De functie is afwisselend en inspirerend en biedt veel mogelijkheden om het verschil te maken in het leven van kinderen en jongeren. De gemeente Nieuwegein biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een Individueel Keuzebudget (IKB). Solliciteren kan tot en met 30 november 2023.

Sociaal Professional Jeugd – Gemeente Nieuwegein Meer lezen »