Werk en Inkomen

Beleidsondersteuner Samenleving - Gemeente Heemstede

Teamleider Werk & Inkomen – Gemeente Heemstede

De gemeente Heemstede zoekt een teamleider Werk & Inkomen voor de Intergemeentelijke Afdeling Sociale Zaken. In deze rol leid je twee teams, stimuleer je ontwikkeling en optimaliseer je dienstverlening binnen het sociaal domein. Met kansen voor groei, een hecht team en flexibel werken is dit een unieke kans voor een ervaren verbinder. Solliciteer nu en maak het verschil!

Teamleider Werk & Inkomen – Gemeente Heemstede Meer lezen »

Teammanager Beleid - Wmo - Werk en Inkomen - Gemeente Hilversum

Teammanager Beleid – Wmo – Werk en Inkomen – Gemeente Hilversum

De Gemeente Hilversum zoekt een Teammanager Beleid Wmo, Werk en Inkomen die vernieuwing en verbetering leidt. Als manager met een duidelijke visie en politiek-bestuurlijk inzicht, stuur je een team aan om strategisch beleid te ontwikkelen en uit te voeren binnen het Sociaal Domein. Je brengt energie en enthousiasme om verandering teweeg te brengen en samen te werken met diverse interne en externe partners. Met een afgeronde WO-opleiding en ruime ervaring in management en leiderschap, biedt deze functie een uitdagende kans om bij te dragen aan de maatschappij in een dynamische omgeving zoals Hilversum.

Teammanager Beleid – Wmo – Werk en Inkomen – Gemeente Hilversum Meer lezen »

Sociaal raadsliedenwerk zoekt een collega - Lumens

Budgetcoach Valkenswaard – Stichting Lumens

Als Budgetcoach in Valkenswaard speel je een cruciale rol in het verbeteren van de financiële situatie van inwoners. Met jouw coachingvaardigheden en preventieve aanpak help je hen zelfstandig hun geldzaken te beheren, schulden te voorkomen en financiële stabiliteit te bereiken. Een uitdagende functie met ruimte voor zelfstandigheid, ondersteund door aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Solliciteer vóór 1 februari 2024 en maak het verschil in de gemeenschap!

Budgetcoach Valkenswaard – Stichting Lumens Meer lezen »

Beleidsondersteuner Samenleving - Gemeente Heemstede

Consulent Werk & Inkomen – Gemeente Heemstede

Als Consulent Werk & Inkomen in Heemstede krijg je de kans om een brede functie te vervullen, met verantwoordelijkheden zoals het verstrekken van bijstandsuitkeringen en het beoordelen van participatiemogelijkheden. In een informeel en collegiaal team bij de Intergemeentelijke Afdeling Sociale Zaken werk je samen aan maatwerk voor klanten van Bloemendaal en Heemstede. Solliciteer voor deze uitdagende rol en maak deel uit van een hecht team dat zich inzet voor een sociaal domein.

Consulent Werk & Inkomen – Gemeente Heemstede Meer lezen »

Quoratio - Sociaal Domein & Uitkeringen

Traineeship Administratie Sociaal Domein – Quoratio – Sociaal Domein & Uitkeringen

Tijdens het Traineeship Administratie Sociaal Domein ontwikkel je niet alleen je expertise, maar sta je ook midden in de maatschappij. Je speelt een belangrijke rol in het uitvoeren van wetten zoals de Jeugdwet, Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO) en het beheren van uitkeringsdossiers.

Traineeship Administratie Sociaal Domein – Quoratio – Sociaal Domein & Uitkeringen Meer lezen »

Senior Inkomensconsulent - Gemeente Heerde

Senior Inkomensconsulent – Gemeente Heerde

Stip Heerde zoekt een Senior Inkomensconsulent voor 32 uur per week. In deze uitdagende functie beoordeel je aanvragen binnen de Participatiewet, IOAW en andere inkomensondersteunende voorzieningen. Als regisseur waarborg je financiële zekerheid en bied je ondersteuning aan inwoners. Samenwerken met collega’s binnen team Stip staat centraal. Naast een boeiende werkomgeving bieden we een salaris tot € 4.537, extra voordelen zoals fruit op het werk, bedrijfsfitness en een Individueel Keuze Budget (17,05%). Thuiswerkmogelijkheden en ruime opleidingskansen maken deel uit van ons aanbod. Solliciteer nu en versterk ons team als ervaren inkomensconsulent!

Senior Inkomensconsulent – Gemeente Heerde Meer lezen »

Gemeente Bunnik

Afdelingshoofd Sociaal Domein – Gemeente Bunnik

Als Afdelingshoofd Sociaal Domein in Odijk krijg je de kans om met warme zakelijkheid en doeltreffend leiderschap een impactvolle bijdrage te leveren. Stuur een team van 28 medewerkers aan, bevorder kwaliteit en integraliteit. Bunnik biedt een competitief salaris, IKB, ruime vakantie, reiskostenvergoeding en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. Werk in een flexibele, moderne omgeving met zelforganisatie als basis. Solliciteer voor 9 december en draag bij aan de ontwikkeling van een levendige, gezonde en groene gemeente.

Afdelingshoofd Sociaal Domein – Gemeente Bunnik Meer lezen »

Consulent Werk en Inkomen – Gemeente Horst aan de Maas

De gemeente Horst aan de Maas is op zoek naar een Consulent Werk en Inkomen voor 20-36 uur per week. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het beoordelen en afhandelen van aanvragen voor uitkeringen en andere inkomensvoorzieningen, het begeleiden van inwoners bij hun re-integratie naar werk en het opzetten van trajecten om inwoners te laten participeren in de samenleving.

Consulent Werk en Inkomen – Gemeente Horst aan de Maas Meer lezen »