Werkgelegenheid

Consulent Werk & Inkomen / Wet Inburgering - Gemeente Heemstede

Consulent Werk & Inkomen / Wet Inburgering – Gemeente Heemstede

De gemeente Heemstede zoekt een Consulent Werk & Inkomen/Wet Inburgering. In deze rol werk je vanuit de Intergemeentelijke Afdeling Sociale Zaken voor klanten van Heemstede en Bloemendaal, met focus op statushouders. Vereisten zijn o.a. hbo-niveau, affiniteit met statushouders en ervaring als consulent. Het biedt een 27-uurs functie met flexibele werktijden, ontwikkelingsmogelijkheden en diverse extra’s. Solliciteer voor 3 juni!

Consulent Werk & Inkomen / Wet Inburgering – Gemeente Heemstede Meer lezen »

Casemanager Haags Straatteam - Gemeente Den Haag

Casemanager Haags Straatteam – Gemeente Den Haag

Het Casemanagement Haags Straatteam biedt ondersteuning aan dak- en thuislozen in Den Haag. Als casemanager ben je het eerste aanspreekpunt, werk je outreachend en begeleid je hen naar passende zorg en woonplekken. Belangrijk is creativiteit, flexibiliteit en een grote dosis empathie. De gemeente Den Haag zoekt gemotiveerde collega’s die zich willen inzetten voor het welzijn van alle burgers.

Casemanager Haags Straatteam – Gemeente Den Haag Meer lezen »

Beleidsondersteuner Samenleving - Gemeente Heemstede

Werkconsulent Statushouders – Gemeente Heemstede

De gemeente Heemstede zoekt een Werkconsulent Statushouders (24-28 uur) die vluchtelingen met verblijfsvergunning begeleidt naar werk. Je krijgt ruimte voor eigen aanpak en werkt resultaatgericht met regionale partners. Affiniteit, coaching- en bemiddelingsvaardigheden zijn essentieel. Het betreft een tijdelijke functie met mogelijkheid tot verlenging, met diverse voordelen zoals een flexibele werkplek en betaald ouderschapsverlof. Solliciteer snel via de sollicitatiepagina van de gemeente Heemstede.

Werkconsulent Statushouders – Gemeente Heemstede Meer lezen »

Leerplichtambtenaar - Gemeente Den Haag

Leerplichtambtenaar – Gemeente Den Haag

De leerplichtambtenaar in Den Haag speelt een cruciale rol in het bevorderen van schoolbezoek en het voorkomen van vroegtijdig schoolverlaten. Door expertise in schoolverzuim en samenwerking met ketenpartners zorgen ze ervoor dat Haagse jongeren hun schooltijd succesvol doorlopen en een startkwalificatie behalen. Met goede communicatieve vaardigheden en kennis van de sociale kaart motiveren ze jongeren en werken ze aan een optimale werk-privébalans.

Leerplichtambtenaar – Gemeente Den Haag Meer lezen »

Kansenmaker Sociaal - Provincie Utrecht

Kansenmaker Sociaal – Provincie Utrecht

De Provincie Utrecht zoekt een gedreven Kansenmaker Sociaal om gemeenten te ondersteunen bij vraagstukken rond asielopvang en statushuisvesting. In deze rol draag je bij aan het versnellen van opvangprocessen en het vinden van oplossingen voor sociale aspecten zoals onderwijs, gezondheidszorg en maatschappelijke begeleiding. Met een focus op samenwerking breng je diverse partijen samen en draag je bij aan een inclusieve en stabiele leefomgeving voor nieuwkomers.

Kansenmaker Sociaal – Provincie Utrecht Meer lezen »

Leerplichtambtenaar - Gemeente Den Haag

Casemanager Wmo gezinnen Daklozenloket – Gemeente Den Haag

De Gemeente Den Haag zoekt bevlogen Casemanagers WMO voor het Daklozenloket. Als regisseur ben je het eerste aanspreekpunt voor dakloze gezinnen, waarbij je zorgt voor de juiste ondersteuning en een passende woonplek. Creativiteit en flexibiliteit zijn cruciaal in deze politiek sensitieve omgeving. De focus ligt op het snel leiden van kwetsbare gezinnen naar de juiste zorg en ondersteuning voor een betere kwaliteit van leven. Solliciteer nu en maak het verschil in het leven van mensen aan de rand van de samenleving.

Casemanager Wmo gezinnen Daklozenloket – Gemeente Den Haag Meer lezen »

Inkomensconsulent statushouders - Gemeente Venlo

Inkomensconsulent statushouders – Gemeente Venlo

Ben jij de Inkomensconsulent die zich inzet voor het financiële welzijn van statushouders? In deze uitdagende rol werk je intensief samen, beoordeel je aanvragen Participatiewet en bied je integrale dienstverlening. HBO-niveau, 2+ jaar ervaring en een passie voor sociaal werk maken jou de ideale kandidaat. Ontdek jouw groeiperspectief en stabiliteit bij de gemeente Venlo – waar talent de basis is en diversiteit de kracht!

Inkomensconsulent statushouders – Gemeente Venlo Meer lezen »

Leerplichtambtenaar / VSV consulent - Gemeente Delft

Leerplichtambtenaar / VSV consulent – Gemeente Delft

Ben jij een gepassioneerde verbinder die jongeren motiveert richting onderwijs en werk? Gemeente Delft zoekt een Leerplichtambtenaar / VSV consulent om ongeoorloofd schoolverzuim te onderzoeken, conflicten te bemiddelen en oplossingen te bieden binnen wettelijke kaders. Met een teamgerichte aanpak en ruime ervaring ben jij de sleutel tot het voorkomen van schoolverzuim en het begeleiden van jongeren naar een succesvolle toekomst. Solliciteer nu en maak het verschil in de jongste oude stad van Nederland!

Leerplichtambtenaar / VSV consulent – Gemeente Delft Meer lezen »