Bunnik

Traineeship Consultancy in de Zorg - Zorgon

Traineeship Consultancy in de Zorg – Zorgon

Het Traineeship Consultancy in de Zorg is jouw kans om een consultancy-carrière in de zorg te starten. Speciaal ontworpen voor young professionals met een passie voor de zorg. Leer en groei in anderhalf jaar, ontwikkel vaardigheden in zorgadministratie, en maak impact bij top-opdrachtgevers zoals Erasmus MC en GGZ Centraal. Na het traineeship stroom je door als Junior Healthcare Consultant met ruime groeimogelijkheden. Solliciteer nu voor een mooie start binnen de zorg!

Traineeship Consultancy in de Zorg – Zorgon Meer lezen »

Sociaal Domein Online

Stagiair Marketing – Sociaal Domein Online

Sociaal Domein Online zoekt een enthousiaste Stagiair Marketing in Bunnik, Utrecht. Ontwikkel je vaardigheden in SEO, contentmarketing en social media in een inspirerende omgeving. Krijg persoonlijke begeleiding, een stagevergoeding en ontdek mogelijkheden voor een toekomstige carrière in ons dynamische team. Solliciteer nu voor een boeiende marketingervaring in het maatschappelijk relevante Sociaal Domein!

Stagiair Marketing – Sociaal Domein Online Meer lezen »

Quoratio - Sociaal Domein & Uitkeringen

Traineeship Administratie Sociaal Domein – Quoratio – Sociaal Domein & Uitkeringen

Tijdens het Traineeship Administratie Sociaal Domein ontwikkel je niet alleen je expertise, maar sta je ook midden in de maatschappij. Je speelt een belangrijke rol in het uitvoeren van wetten zoals de Jeugdwet, Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO) en het beheren van uitkeringsdossiers.

Traineeship Administratie Sociaal Domein – Quoratio – Sociaal Domein & Uitkeringen Meer lezen »

Sociaal Domein Online

Stagiair Content Creator – Sociaal Domein Online

Sociaal Domein Online is op zoek naar een enthousiaste stagiair Content Creator om het team te versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het creëren en publiceren van boeiende online content, zoals artikelen, blogs, en visuele media. Daarnaast beheer je onze sociale mediaplatforms en werk je aan het vergroten van onze online zichtbaarheid.

Stagiair Content Creator – Sociaal Domein Online Meer lezen »