Delft

Jongerenconsulent - Delft Support

Jongerenconsulent – Delft Support

Delft Support zoekt een enthousiaste Jongerenconsulent om jongeren tussen de 16 en 27 jaar te ondersteunen bij werk, scholing en andere leefgebieden. Als onderdeel van De Jongerenacademie begeleid je jongeren zonder startkwalificatie naar opleidingen, werkplekken en biedt hen de nodige hulp. Wij bieden een zinvolle carrière met een competitief salaris, professionele groei en een prettige werk-privébalans. Solliciteer vóór 27-06-2024!

Jongerenconsulent – Delft Support Meer lezen »

Strategisch adviseur Onderwijs & Arbeidsmarkt - Gemeente Delft

Strategisch adviseur Onderwijs & Arbeidsmarkt – Gemeente Delft

De gemeente Delft zoekt een strategisch adviseur Onderwijs & Arbeidsmarkt om innovatieve bedrijven, TU, mbo, hbo en sociale partners te verbinden. Je adviseert het college en werkt aan de ontwikkeling van de stad. De functie biedt veel afwisseling, autonomie, en heeft een maatschappelijke waarde. Je werkt samen met diverse partners aan een gedragen samenwerkingsagenda en organiseert bestuurlijke overleggen. Het salaris bedraagt maximaal € 6.777,- met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en flexibele werkopties. Solliciteer nu en draag bij aan de toekomst van Delft!

Strategisch adviseur Onderwijs & Arbeidsmarkt – Gemeente Delft Meer lezen »

Casus Coördinator Sociaal Team - Delft Support

Casus Coördinator Sociaal Team – Delft Support

Delft Support zoekt een Casus Coördinator Sociaal Team die het verschil kan maken in complexe situaties. Als bruggenbouwer begeleid je gezinnen en individuen met diverse problemen, van GGZ tot financiële problematiek. Met empathie, creativiteit en vastberadenheid bied je een geïntegreerde aanpak die écht verschil maakt. Bij Delft Support werk je in een stimulerende omgeving waar persoonlijke ontwikkeling en innovatie centraal staan.

Casus Coördinator Sociaal Team – Delft Support Meer lezen »

Leerplichtambtenaar / VSV consulent - Gemeente Delft

Leerplichtambtenaar / VSV consulent – Gemeente Delft

Ben jij een gepassioneerde verbinder die jongeren motiveert richting onderwijs en werk? Gemeente Delft zoekt een Leerplichtambtenaar / VSV consulent om ongeoorloofd schoolverzuim te onderzoeken, conflicten te bemiddelen en oplossingen te bieden binnen wettelijke kaders. Met een teamgerichte aanpak en ruime ervaring ben jij de sleutel tot het voorkomen van schoolverzuim en het begeleiden van jongeren naar een succesvolle toekomst. Solliciteer nu en maak het verschil in de jongste oude stad van Nederland!

Leerplichtambtenaar / VSV consulent – Gemeente Delft Meer lezen »

Casus Coördinator Sociaal Team - Delft Support

Coördinator Pro/Vso – Delft Support

Delft Support zoekt een Coördinator Pro/Vso voor de Jongerenacademie. Leid samenwerkingen met scholen en gemeenten, ondersteun jongeren tussen 16-27 jaar, en bevorder duurzame plaatsing op onderwijs/werk/dagbesteding. Een zinvolle carrière met competitief salaris en afwisselend werk in historisch Delft. Klantgericht, flexibel, en een regisseur in het ondersteunen van jongeren? Solliciteer vandaag en maak het verschil!

Coördinator Pro/Vso – Delft Support Meer lezen »