Heemstede

Consulent Werk & Inkomen / Wet Inburgering - Gemeente Heemstede

Consulent Werk & Inkomen / Wet Inburgering – Gemeente Heemstede

De gemeente Heemstede zoekt een Consulent Werk & Inkomen/Wet Inburgering. In deze rol werk je vanuit de Intergemeentelijke Afdeling Sociale Zaken voor klanten van Heemstede en Bloemendaal, met focus op statushouders. Vereisten zijn o.a. hbo-niveau, affiniteit met statushouders en ervaring als consulent. Het biedt een 27-uurs functie met flexibele werktijden, ontwikkelingsmogelijkheden en diverse extra’s. Solliciteer voor 3 juni!

Consulent Werk & Inkomen / Wet Inburgering – Gemeente Heemstede Meer lezen »

Consulent Werk & Inkomen / Wet Inburgering - Gemeente Heemstede

Beleidsondersteuner Samenleving – Gemeente Heemstede

Ben jij klaar om een cruciale rol te spelen in het sociale beleid van Heemstede? Als Beleidsondersteuner Samenleving krijg je de kans om je organisatorische talent te benutten, collega’s te ondersteunen en zelfstandig te groeien. Ontdek een groene, dynamische gemeente waar ontwikkeling en flexibiliteit centraal staan. Solliciteer nu en word een sleutelspeler in onze gemeenschap!

Beleidsondersteuner Samenleving – Gemeente Heemstede Meer lezen »

Beleidsondersteuner Samenleving - Gemeente Heemstede

Werkconsulent Statushouders – Gemeente Heemstede

De gemeente Heemstede zoekt een Werkconsulent Statushouders (24-28 uur) die vluchtelingen met verblijfsvergunning begeleidt naar werk. Je krijgt ruimte voor eigen aanpak en werkt resultaatgericht met regionale partners. Affiniteit, coaching- en bemiddelingsvaardigheden zijn essentieel. Het betreft een tijdelijke functie met mogelijkheid tot verlenging, met diverse voordelen zoals een flexibele werkplek en betaald ouderschapsverlof. Solliciteer snel via de sollicitatiepagina van de gemeente Heemstede.

Werkconsulent Statushouders – Gemeente Heemstede Meer lezen »

Beleidsondersteuner Samenleving - Gemeente Heemstede

Consulent Werk & Inkomen – Gemeente Heemstede

Als Consulent Werk & Inkomen in Heemstede krijg je de kans om een brede functie te vervullen, met verantwoordelijkheden zoals het verstrekken van bijstandsuitkeringen en het beoordelen van participatiemogelijkheden. In een informeel en collegiaal team bij de Intergemeentelijke Afdeling Sociale Zaken werk je samen aan maatwerk voor klanten van Bloemendaal en Heemstede. Solliciteer voor deze uitdagende rol en maak deel uit van een hecht team dat zich inzet voor een sociaal domein.

Consulent Werk & Inkomen – Gemeente Heemstede Meer lezen »