Zoetermeer

Unit Coördinator Wmo - Gemeente Zoetermeer

Allround Netwerkregisseur Sterke Sociale Basis – Gemeente Zoetermeer

Ben jij een denkende doener met passie voor beleidsontwikkeling? Solliciteer als Netwerkregisseur in Zoetermeer, bouw mee aan de Sociale Basis, en maak impact! Ontvang een passend salaris, flexibele werktijden, en mogelijkheden voor persoonlijke groei. Werken bij Zoetermeer biedt een veelzijdige rol binnen het cluster Sterke Sociale Basis, waarin je beleid ontwikkelt, netwerken beheert en samenwerkt aan een inclusieve samenleving. Word onderdeel van het Sociaal Domein en draag bij aan een gezonde stad. Solliciteer direct en maak het verschil!

Allround Netwerkregisseur Sterke Sociale Basis – Gemeente Zoetermeer Meer lezen »

Unit Coördinator Wmo - Gemeente Zoetermeer

Leerplichtambtenaar – Gemeente Zoetermeer

De gemeente Zoetermeer is op zoek naar een gedreven leerplichtambtenaar die een positieve impact wil hebben op het leven van jongeren. Als leerplichtambtenaar ben je verantwoordelijk voor het handhaven van de leerplichtwet en het voorkomen van schoolverzuim. Je werkt nauw samen met jongeren, ouders, scholen en andere partners om ervoor te zorgen dat alle jongeren de kans krijgen om te leren en zich te ontwikkelen.

Leerplichtambtenaar – Gemeente Zoetermeer Meer lezen »

Unit Coördinator Wmo - Gemeente Zoetermeer

Medewerker Jeugd- en Gezinshulp – Gemeente Zoetermeer

De gemeente Zoetermeer is op zoek naar Medewerkers Jeugd- en Gezinshulp die een bijdrage willen leveren aan het welzijn van kinderen en gezinnen in de stad. Als Medewerker Jeugd- en Gezinshulp ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van brede screeningen en het verwijzen naar de noodzakelijke (jeugd)hulp. Je werkt kortdurend betrokken bij gezinnen en hebt een belangrijke rol in het bevorderen van een veilige en gezonde ontwikkeling van jeugdigen.

Medewerker Jeugd- en Gezinshulp – Gemeente Zoetermeer Meer lezen »

Contractmanager Jeugdhulp – Gemeente Zoetermeer

Als contractmanager jeugd ben je verantwoordelijk voor het contractmanagement van de jeugdhulp in Zoetermeer. Je werkt samen met een collega-contractmanager en met de contractmanagers van het regionale inkoopbureau. Je hebt een belangrijke rol in het zorgaanbod van jeugdhulp van gemeente Zoetermeer, door jou komen we verder in control en kunnen we de beste en betaalbare zorg leveren aan onze Zoetermeerse jeugd!

Contractmanager Jeugdhulp – Gemeente Zoetermeer Meer lezen »