Fulltime

Vacature voor fulltime werk

Gedragswetenschapper Veilig Thuis - Veilig Thuis Noord-Holland Noord

Gedragswetenschapper Veilig Thuis – Veilig Thuis Noord-Holland Noord

Wil jij meewerken aan het realiseren van veilige thuisomgevingen? Als Gedragswetenschapper bij Veilig Thuis Noord-Holland Noord speel je een cruciale rol in het bieden van ondersteuning, advies en expertise bij complexe situaties van huiselijk geweld en kindermishandeling. Met een focus op het waarborgen van veiligheid en het bevorderen van professionele ontwikkeling, is dit een uitdagende kans om een verschil te maken. Solliciteer vandaag nog!

Gedragswetenschapper Veilig Thuis – Veilig Thuis Noord-Holland Noord Meer lezen »

Sociaal raadsliedenwerk zoekt een collega - Lumens

Sociaal raadsliedenwerk zoekt een collega – Lumens

Stichting Lumens zoekt een nieuwe collega Sociaal Raadsliedenwerk in Eindhoven en omgeving. Als schakel tussen inwoners, overheid en maatschappelijke instanties help je bij sociale vraagstukken. Je biedt advies, organiseert voorlichting en bevordert zelfredzaamheid. Met een hbo-opleiding en ervaring in sociaal-juridische dienstverlening kun je een salaris verwachten volgens CAO Sociaal Werk, secundaire arbeidsvoorwaarden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Solliciteer voor 5 mei 2024 en bouw mee aan een veerkrachtige samenleving bij Lumens.

Sociaal raadsliedenwerk zoekt een collega – Lumens Meer lezen »

Jeugdconsulent (Gemeente Cranendonck) -Lumens

Jeugdconsulent (Gemeente Cranendonck) – Lumens

Stichting Lumens zoekt een jeugdconsulent voor de gemeente Cranendonck. In deze rol ondersteun je jeugdigen van 0-18 jaar en hun opvoeders bij diverse uitdagingen. Je werkt samen met een enthousiast team en diverse partners, biedt laagdrempelige ondersteuning, en draagt bij aan een veerkrachtige samenleving. Met een afgeronde hbo-opleiding en ervaring in sociale studies, jeugdwerk en schoolmaatschappelijk werk ben jij degene die wij zoeken! Solliciteer voor 3 mei 2024 en bouw mee aan een betere toekomst voor onze jeugd.

Jeugdconsulent (Gemeente Cranendonck) – Lumens Meer lezen »

Casemanager Haags Straatteam - Gemeente Den Haag

Casemanager Haags Straatteam – Gemeente Den Haag

Het Casemanagement Haags Straatteam biedt ondersteuning aan dak- en thuislozen in Den Haag. Als casemanager ben je het eerste aanspreekpunt, werk je outreachend en begeleid je hen naar passende zorg en woonplekken. Belangrijk is creativiteit, flexibiliteit en een grote dosis empathie. De gemeente Den Haag zoekt gemotiveerde collega’s die zich willen inzetten voor het welzijn van alle burgers.

Casemanager Haags Straatteam – Gemeente Den Haag Meer lezen »

Beleidsadviseur Sport en maatschappelijke accommodaties - Samenwerking A2-Gemeenten

Beleidsadviseur Sport en maatschappelijke accommodaties – Samenwerking A2-Gemeenten

Samenwerking A2-Gemeenten zoekt twee beleidsadviseurs Sport & Maatschappelijke accommodaties in Gemeente Heeze-Leende. Deze uitdagende functie op Hbo-niveau biedt een veelzijdige rol op het snijvlak van beleidsontwikkeling en uitvoering, waarbij sport, bewegen en ontmoeten centraal staan. Solliciteer nu en maak impact in een informele en ambitieuze organisatie.

Beleidsadviseur Sport en maatschappelijke accommodaties – Samenwerking A2-Gemeenten Meer lezen »