Parttime

Vacature voor parttime werk

Consulent Werk & Inkomen / Wet Inburgering - Gemeente Heemstede

Consulent Werk & Inkomen / Wet Inburgering – Gemeente Heemstede

De gemeente Heemstede zoekt een Consulent Werk & Inkomen/Wet Inburgering. In deze rol werk je vanuit de Intergemeentelijke Afdeling Sociale Zaken voor klanten van Heemstede en Bloemendaal, met focus op statushouders. Vereisten zijn o.a. hbo-niveau, affiniteit met statushouders en ervaring als consulent. Het biedt een 27-uurs functie met flexibele werktijden, ontwikkelingsmogelijkheden en diverse extra’s. Solliciteer voor 3 juni!

Consulent Werk & Inkomen / Wet Inburgering – Gemeente Heemstede Meer lezen »

Senior beleidsadviseur (sociaal domein) - Gemeente Almere

Senior beleidsadviseur sociaal domein – Gemeente Almere

Gemeente Almere zoekt twee senior beleidsadviseurs sociaal domein om te werken aan de transformatie-opgave, met focus op diversiteit, gezondheid en inclusie. Als verbinder draag je bij aan bestuurlijke opgaven en werk je aan uitvoeringsprogramma’s voor een sociaal veerkrachtig Almere. Als ervaren beleidsadviseur werk je aan integrale opgaven, coach je collega’s en adviseer je het gemeentebestuur. Met een jaarcontract en uitstekende arbeidsvoorwaarden biedt Almere een dynamische werkomgeving waarbij je een wezenlijke impact kunt hebben op de stad. Solliciteer voor 19 mei 2024.

Senior beleidsadviseur sociaal domein – Gemeente Almere Meer lezen »

Strategisch adviseur participatie, werk en inkomen - Gemeente Vijfheerenlanden

Strategisch adviseur participatie, werk en inkomen – Gemeente Vijfheerenlanden

De Gemeente Vijfheerenlanden zoekt een strategisch adviseur participatie, werk en inkomen in Leerdam. Werk samen met beleidsadviseurs en externe partners aan effectief beleid en optimale uitvoering binnen het sociaal domein. Een dynamische rol met impact en ontwikkelingsmogelijkheden. Solliciteer vóór 14 mei 2024 via onze website!

Strategisch adviseur participatie, werk en inkomen – Gemeente Vijfheerenlanden Meer lezen »

Consulent Werk & Inkomen / Wet Inburgering - Gemeente Heemstede

Beleidsondersteuner Samenleving – Gemeente Heemstede

Ben jij klaar om een cruciale rol te spelen in het sociale beleid van Heemstede? Als Beleidsondersteuner Samenleving krijg je de kans om je organisatorische talent te benutten, collega’s te ondersteunen en zelfstandig te groeien. Ontdek een groene, dynamische gemeente waar ontwikkeling en flexibiliteit centraal staan. Solliciteer nu en word een sleutelspeler in onze gemeenschap!

Beleidsondersteuner Samenleving – Gemeente Heemstede Meer lezen »

Gedragswetenschapper Veilig Thuis - Veilig Thuis Noord-Holland Noord

Gedragswetenschapper Veilig Thuis – Veilig Thuis Noord-Holland Noord

Wil jij meewerken aan het realiseren van veilige thuisomgevingen? Als Gedragswetenschapper bij Veilig Thuis Noord-Holland Noord speel je een cruciale rol in het bieden van ondersteuning, advies en expertise bij complexe situaties van huiselijk geweld en kindermishandeling. Met een focus op het waarborgen van veiligheid en het bevorderen van professionele ontwikkeling, is dit een uitdagende kans om een verschil te maken. Solliciteer vandaag nog!

Gedragswetenschapper Veilig Thuis – Veilig Thuis Noord-Holland Noord Meer lezen »

Sociaal raadsliedenwerk zoekt een collega - Lumens

Sociaal raadsliedenwerk zoekt een collega – Lumens

Stichting Lumens zoekt een nieuwe collega Sociaal Raadsliedenwerk in Eindhoven en omgeving. Als schakel tussen inwoners, overheid en maatschappelijke instanties help je bij sociale vraagstukken. Je biedt advies, organiseert voorlichting en bevordert zelfredzaamheid. Met een hbo-opleiding en ervaring in sociaal-juridische dienstverlening kun je een salaris verwachten volgens CAO Sociaal Werk, secundaire arbeidsvoorwaarden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Solliciteer voor 5 mei 2024 en bouw mee aan een veerkrachtige samenleving bij Lumens.

Sociaal raadsliedenwerk zoekt een collega – Lumens Meer lezen »

Gedragswetenschapper Sociaal domein - Gemeente Westerveld

Gedragswetenschapper Sociaal domein – Gemeente Westerveld

Ben jij een gedragswetenschapper met ervaring in jeugdzorg en ontwikkelingspsychologie? Dan is deze vacature bij de gemeente Westerveld iets voor jou! Je komt te werken in een dynamisch team binnen het sociaal domein, waar je je coachende en adviserende vaardigheden kunt inzetten voor de gezinnen en jongeren in de regio. Solliciteer voor deze uitdagende rol en ontdek de mogelijkheden voor jouw professionele groei en ontwikkeling.

Gedragswetenschapper Sociaal domein – Gemeente Westerveld Meer lezen »