Parttime

Vacature voor parttime werk

Medewerker Jeugd- en Gezinshulp – Gemeente Zoetermeer

De gemeente Zoetermeer is op zoek naar Medewerkers Jeugd- en Gezinshulp die een bijdrage willen leveren aan het welzijn van kinderen en gezinnen in de stad. Als Medewerker Jeugd- en Gezinshulp ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van brede screeningen en het verwijzen naar de noodzakelijke (jeugd)hulp. Je werkt kortdurend betrokken bij gezinnen en hebt een belangrijke rol in het bevorderen van een veilige en gezonde ontwikkeling van jeugdigen.

Jeugdconsulent – Gemeente Culemborg

De gemeente Culemborg zoekt een jeugdconsulent om te werken in een multidisciplinair team. Als jeugdconsulent bied je perspectief aan kwetsbare kinderen en gezinnen. Je hebt een relevante hbo-opleiding, ervaring in een soortgelijke functie en kennis van de Jeugdwet.

Sociaal Professional Wmo – Gemeente Nieuwegein

De gemeente Nieuwegein zoekt een Sociaal Professional Wmo die samen met inwoners op zoek gaat naar passende ondersteuning. Als Sociaal Professional Wmo help je inwoners met hun ondersteuningsbehoeften, door huisbezoeken af te leggen, gesprekken te voeren en maatwerkvoorzieningen in te zetten.

Medewerker Veilig Thuis – Veiligheidsregio Kennemerland

Veilig Thuis Kennemerland is op zoek naar ervaren zorgprofessionals die het verschil willen maken in de strijd tegen huiselijk geweld en kindermishandeling. Als medewerker bij Veilig Thuis ben je verantwoordelijk voor het onderzoeken en oplossen van complexe casuïstiek. Je werkt nauw samen met andere professionals en hebt een grote impact op de levens van kinderen, ouders en andere betrokkenen.

Zorgcoördinator – Lumens

Stichting Lumens is op zoek naar een: Zorgcoördinator Lumens is een organisatie die sociale professionals optimale eigen regelruimte biedt om de vaak complexe maatschappelijke vragen te kunnen beantwoorden. In verbinding met elkaar in multidisciplinaire teams, gebiedsgericht in wijken en buurten, werken zij dan ook met inwoners vanuit eigen regie, veerkracht, vertrouwen en vindingrijkheid. Het expertisecentrum …

Zorgcoördinator – Lumens Lees meer »

Contractmanager Jeugdhulp – Gemeente Zoetermeer

Als contractmanager jeugd ben je verantwoordelijk voor het contractmanagement van de jeugdhulp in Zoetermeer. Je werkt samen met een collega-contractmanager en met de contractmanagers van het regionale inkoopbureau. Je hebt een belangrijke rol in het zorgaanbod van jeugdhulp van gemeente Zoetermeer, door jou komen we verder in control en kunnen we de beste en betaalbare zorg leveren aan onze Zoetermeerse jeugd!

Consulent Werk en Inkomen – Gemeente Horst aan de Maas

De gemeente Horst aan de Maas is op zoek naar een Consulent Werk en Inkomen voor 20-36 uur per week. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het beoordelen en afhandelen van aanvragen voor uitkeringen en andere inkomensvoorzieningen, het begeleiden van inwoners bij hun re-integratie naar werk en het opzetten van trajecten om inwoners te laten participeren in de samenleving.

Senior Adviseur SBCM – CAOP

CAOP is op zoek naar een Senior adviseur SBCM Standplaats: Den Haag Aantal uren: 32 – 38 uur p/w Wil jij werken aan een beter Nederland? Ken jij de uitdagingen van het bijdragen aan een goed functionerende en inclusieve arbeidsmarkt? Ben je initiatiefrijk en beschik jij over advieskracht?  Voor het team Sociale werkbedrijven zoeken wij …

Senior Adviseur SBCM – CAOP Lees meer »

Scroll naar boven