Als nog bedankt: ervaringsdeskundigen in de jeugdzorg zijn een campagne gestart

Schermafdruk 2020-01-23 09.17.41

Ervaringsdeskundigen in de jeugdzorg zijn een campagne gestart om hun hulpverlener te bedanken. Een waardevol tegengeluid en een hart onder de riem voor hardwerkende jeugdhulpverleners die dagelijks het verschil weten te maken voor de jeugdige die hen nodig heeft.

Dit filmpje laat ook mooi zien dat een goede match, het contact en de investering in het contact tussen hulpverlener en jeugdige van wezenlijk belang is.

Deze campagne om begeleiders herkenning en erkenning te geven is de eerste actie van ExpEx voor hun speerpunt van 2020: hulpverleners stimuleren en inspireren om met liefde en op een gelijkwaardige manier samen te werken. Lees meer hierover op www.expex.nl. De campagne wordt financieel mogelijk gemaakt door het Platform arbeidsmarkt Jeugd (Jeugdzorg Nederland, FNV Zorg&Welzijn, CNV Zorg&Welzijn en FBZ).De filmpjes van de Experienced Experts zijn alleen nog de aftrap van de campagne. Alle jongeren met ervaring in de jeugdhulp worden opgeroepen een eigen filmpje op te nemen en die te delen met de hashtag #alsnogbedankt op sociale media.

Wij zijn benieuwd of er een positieve revolutie gaande is.

Wie wil jij bedanken voor het verschil dat hij/ zij heeft gemaakt in jouw leven?

LinkedIn
Facebook
Twitter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

artikelen SDO
Summer Koster

Participatie van jongeren bij beleid

Kinderrechtenorganisaties deden recent weer opnieuw de oproep aan gemeenteraden om jongeren te betrekken bij de ontwikkeling van beleid. Dit signaal is de afgelopen jaren vaker

Read More »