Diensten

Sociaal Domein Online biedt diverse diensten aan waar uw organisatie gebruik van kan maken. 

Sociaal Domein vacatures

Tijdelijke ondersteuning


Vanuit onze moederorganisatie Quoratio - Sociaal Domein & Uitkeringen bieden wij met de inzet van ruim 100 professionals ondersteuning op het gebied van o.a. de Jeugdwet, Wmo en Participatiewet.

De professionals worden geselecteerd op een Hbo+ werk- en denkniveau, zijn opgeleid binnen verschillende wetten, leren te werken vanuit de bedoeling van de wet, zijn gemotiveerd, communicatief vaardig en er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Professionals worden afhankelijk van hun kennis en ervaring ingezet als Consulent, Backofficemedewerker, Functioneel Beheerder, Kwaliteitsmedewerker, Projectmedewerker, Projectmanager of als Manager.

Teamontwikkeling


Kan jouw team een frisse inspiratiesessie gebruiken of begeleiding bij het opbouwen van het team?

Daar kunnen wij als Sociaal Domein Online bij helpen! Samen zorgen we ervoor dat je team wordt geïnspireerd op het gebied van samenwerken, reflectie en communicatie.

We zorgen dat de stem van het team en individu naar boven wordt gehaald en zorgen voor een inspirerende, positieve en energieke sessies. Aanvullend kunnen wij extra begeleiding, coaching en ondersteuning inzetten om de gewenste doelen te bereiken.

Aanvullend kunnen wij extra begeleiding, coaching en ondersteuning inzetten om de gewenste doelen te bereiken.

Sociaal Domein

Organisatieontwikkeling


Heb je behoefte aan deskundig advies over implementatie- en doorontwikkelingsvraagstukken in het Sociaal Domein? Bij ons kan je vrijblijvend je vraag stellen en wij denken graag met je mee!

Onze uitgebreide expertise omvat o.a.:

▸ Adviesopdrachten gericht op de resultaatgerichte Jeugdhulp

▸ Advies over de aanmeld- en verwerkingsprocessen in sociale teams

▸ Brede vraagverheldering binnen teams

▸ Verbeteren van de processen

▸ Verbeteren van de samenwerking tussen verschillende teams

▸ Implementeren van nieuwe wet- en regelgeving en systemen

Vacatures Sociaal Domein

Begeleide intervisie


Begeleide intervisie is een krachtige methode om uw professionele ontwikkeling en werkgeluk te stimuleren.

Door samen met andere professionals te werken aan specifieke casuïstiek en vak gerelateerde vraagstukken, creëren we een veilige en inspirerende leeromgeving.

Dit proces wordt ondersteund door een ervaren gespreksleider met aandacht voor de beroepsstandaarden, richtlijnen voor het beroepsregister en reflectie-eisen. Het biedt zo de ruimte om grotere maatschappelijke vraagstukken, zoals de toenemende beroep op zorg of het werken vanuit de bedoeling van de wet vanuit casuïstiek, te bespreken en aan te pakken.

Met de keuze voor begeleide intervisie investeer je in voortdurende persoonlijke groei, de effectiviteit van de professionals en het vergroten van het werkplezier.

Vraag naar de mogelijkheden