Jeugd

Teammanager Beleid - Wmo - Werk en Inkomen - Gemeente Hilversum

Teammanager Beleid Jeugd en Onderwijs – Gemeente Hilversum

Als Teammanager Beleid Jeugd en Onderwijs in Hilversum, leid je een team van professionals binnen het sociaal domein. Je ontwikkelt en implementeert beleid met een hoge impact op de gemeenschap. Jouw innovatieve aanpak en leiderschap maken het verschil in het realiseren van de ambities van de gemeente Hilversum voor een leefbare en veilige stad.

Teammanager Beleid Jeugd en Onderwijs – Gemeente Hilversum Meer lezen »

Combinatiefunctie Schuldhulpverlener & Budgetcoach Gemert-Bakel - Stichting Lumens

School- en jeugdmaatschappelijk werker Best – Stichting Lumens

De vacature betreft een positie als school- en jeugdmaatschappelijk werker in Best, waarbij je 24 uur per week werkt in het preventieteam Jeugd. Je zult preventieve en laagdrempelige ondersteuning bieden aan jeugdigen tussen 4 en 18 jaar, en hun opvoeders, om diverse sociale en opvoedingsvraagstukken aan te pakken. Dit draagt bij aan het vergroten van de veerkracht van de jeugd en hun integratie in de samenleving. De ideale kandidaat heeft een hbo-opleiding in sociale studies, ervaring met jeugdwerk en een proactieve houding om samen met partners vroegtijdige en passende ondersteuning te bieden.

School- en jeugdmaatschappelijk werker Best – Stichting Lumens Meer lezen »

Casusregisseur Veilig Verder Team - Gemeente Den Haag

Casusregisseur Veilig Verder Team – Gemeente Den Haag

Als casusregisseur bij het Veilig Verder Team in Den Haag speel je een cruciale rol in het doorbreken van huiselijk geweld. Met focus op blijvende veiligheid werk je samen met gezinnen, implementeer je gepersonaliseerde interventies en coördineer je hulpverlening. Een zelfstandige en uitdagende positie met ruimte voor initiatief en professionele groei. Ontdek meer en solliciteer nu!

Casusregisseur Veilig Verder Team – Gemeente Den Haag Meer lezen »

Combinatiefunctie Schuldhulpverlener & Budgetcoach Gemert-Bakel - Stichting Lumens

Jeugdmaatschappelijk werker Sint-Oedenrode – Stichting Lumens

Wil jij als jeugdmaatschappelijk werker in Sint-Oedenrode een verschil maken? Lumens zoekt een enthousiaste professional voor 26 uur per week. Werk binnen Sociaal Team Jeugd Meierijstad en draag bij aan zelf- en samenredzaamheid van kwetsbare jeugd. Jouw rol omvat opvoedondersteuning, onderzoek, indicatiestelling en casusregie. Ook in het Adviespunt Kind en Scheiding kun jij bijdragen aan het welzijn van inwoners. Ben jij een zelfstandige, flexibele professional met een hart voor sociaal werk? Solliciteer vóór 1 februari 2024 en maak deel uit van Lumens’ missie om een veerkrachtige samenleving te creëren.

Jeugdmaatschappelijk werker Sint-Oedenrode – Stichting Lumens Meer lezen »

Quoratio - Sociaal Domein & Uitkeringen

Traineeship Administratie Sociaal Domein – Quoratio – Sociaal Domein & Uitkeringen

Tijdens het Traineeship Administratie Sociaal Domein ontwikkel je niet alleen je expertise, maar sta je ook midden in de maatschappij. Je speelt een belangrijke rol in het uitvoeren van wetten zoals de Jeugdwet, Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO) en het beheren van uitkeringsdossiers.

Traineeship Administratie Sociaal Domein – Quoratio – Sociaal Domein & Uitkeringen Meer lezen »

Medewerker Veilig Thuis (Bureaudienst) - Veiligheidsregio Kennemerland

Medewerker Veilig Thuis (Bureaudienst) – Veiligheidsregio Kennemerland

Wil jij het verschil maken in het voorkomen en stoppen van huiselijk geweld en kindermishandeling? Solliciteer voor de rol van Medewerker Veilig Thuis in Haarlem, 24 uur p/w. Analyseer meldingen, geef advies en maak deel uit van ons diverse en inclusieve team. Ervaring met huiselijk geweld en kindermishandeling, en een afgeronde hbo-opleiding MWD of SPH vereist.

Medewerker Veilig Thuis (Bureaudienst) – Veiligheidsregio Kennemerland Meer lezen »