Jeugd

Jeugdhulpverlener (Valkenswaard) - Lumens

Jeugdhulpverlener (Valkenswaard) – Lumens

Stichting Lumens zoekt een jeugdhulpverlener voor Valkenswaard, die deel zal uitmaken van het Centrum voor Jeugd en Gezin. Je zal samenwerken met verschillende zorginstanties en gemeentelijke coördinatie krijgen. De rol omvat het opstellen van hulpplannen, het coördineren van interventies en het bieden van ondersteuning aan jongeren en gezinnen. Vereisten zijn onder meer een hbo-opleiding in sociale studies, SKJ-registratie en proactieve besluitvormingsvaardigheden.

Jeugdhulpverlener (Valkenswaard) – Lumens Meer lezen »

Jongerenconsulent - Delft Support

Jongerenconsulent – Delft Support

Delft Support zoekt een enthousiaste Jongerenconsulent om jongeren tussen de 16 en 27 jaar te ondersteunen bij werk, scholing en andere leefgebieden. Als onderdeel van De Jongerenacademie begeleid je jongeren zonder startkwalificatie naar opleidingen, werkplekken en biedt hen de nodige hulp. Wij bieden een zinvolle carrière met een competitief salaris, professionele groei en een prettige werk-privébalans. Solliciteer vóór 27-06-2024!

Jongerenconsulent – Delft Support Meer lezen »

Jeugdconsulent (Gemeente Cranendonck) - Lumens

Jeugdconsulent (Gemeente Cranendonck) – Lumens

Stichting Lumens zoekt een jeugdconsulent voor de gemeente Cranendonck. In deze rol ondersteun je jeugdigen van 0-18 jaar en hun opvoeders bij diverse uitdagingen. Je werkt samen met een enthousiast team en diverse partners, biedt laagdrempelige ondersteuning, en draagt bij aan een veerkrachtige samenleving. Met een afgeronde hbo-opleiding en ervaring in sociale studies, jeugdwerk en schoolmaatschappelijk werk ben jij degene die wij zoeken! Solliciteer voor 3 mei 2024 en bouw mee aan een betere toekomst voor onze jeugd.

Jeugdconsulent (Gemeente Cranendonck) – Lumens Meer lezen »