Den Haag

Casemanager Haags Straatteam - Gemeente Den Haag

Casemanager Haags Straatteam – Gemeente Den Haag

Het Casemanagement Haags Straatteam biedt ondersteuning aan dak- en thuislozen in Den Haag. Als casemanager ben je het eerste aanspreekpunt, werk je outreachend en begeleid je hen naar passende zorg en woonplekken. Belangrijk is creativiteit, flexibiliteit en een grote dosis empathie. De gemeente Den Haag zoekt gemotiveerde collega’s die zich willen inzetten voor het welzijn van alle burgers.

Casemanager Haags Straatteam – Gemeente Den Haag Meer lezen »

Leerplichtambtenaar - Gemeente Den Haag

Leerplichtambtenaar – Gemeente Den Haag

De leerplichtambtenaar in Den Haag speelt een cruciale rol in het bevorderen van schoolbezoek en het voorkomen van vroegtijdig schoolverlaten. Door expertise in schoolverzuim en samenwerking met ketenpartners zorgen ze ervoor dat Haagse jongeren hun schooltijd succesvol doorlopen en een startkwalificatie behalen. Met goede communicatieve vaardigheden en kennis van de sociale kaart motiveren ze jongeren en werken ze aan een optimale werk-privébalans.

Leerplichtambtenaar – Gemeente Den Haag Meer lezen »

Adviseur SBCM - CAOP

Adviseur SBCM – CAOP

CAOP zoekt een Adviseur SBCM om bij te dragen aan een inclusieve arbeidsmarkt en duurzaam werk voor kwetsbare groepen te bevorderen. De rol omvat projectleiding, kennisontwikkeling en samenwerking in een dynamisch team. Solliciteer nu voor deze uitdagende functie en bouw mee aan een beter Nederland!

Adviseur SBCM – CAOP Meer lezen »

Leerplichtambtenaar - Gemeente Den Haag

Projectleider Haagse Kansrijke Start – Gemeente Den Haag

Het project “Haagse Kansrijke Start” zet zich in voor een gezonde eerste levensfase, van voor de zwangerschap tot de eerste vier jaar. Als projectleider speel je een cruciale rol in het verbeteren van samenwerking tussen zorginstellingen en de gemeente Den Haag. Je zorgt ervoor dat aanstaande ouders ondersteund worden voor een gezonde zwangerschap en biedt hen toegankelijke hulp. Met jouw ervaring en netwerk draag je bij aan het behalen van gestelde doelen en het creëren van een optimale start voor Haagse kinderen.

Projectleider Haagse Kansrijke Start – Gemeente Den Haag Meer lezen »

Beleidsmedewerker - Fonds Slachtofferhulp

Beleidsmedewerker – Fonds Slachtofferhulp

Fonds Slachtofferhulp zoekt een beleidsmedewerker om de hulp aan slachtoffers te verbeteren en hun rechtspositie te versterken. In deze rol voer je beleidsonderzoek uit, signaleer je trends, werk je mee aan projecten en programma’s, en maak je beleidsinformatie toegankelijk voor externe communicatie. Ben jij nieuwsgierig, analytisch, en maatschappelijk betrokken? Solliciteer nu en maak het verschil voor slachtoffers van misdrijven, ongevallen, en rampen.

Beleidsmedewerker – Fonds Slachtofferhulp Meer lezen »

Leerplichtambtenaar - Gemeente Den Haag

Casusregisseur Veilig Verder Team – Gemeente Den Haag

Als casusregisseur bij het Veilig Verder Team in Den Haag speel je een cruciale rol in het doorbreken van huiselijk geweld. Met focus op blijvende veiligheid werk je samen met gezinnen, implementeer je gepersonaliseerde interventies en coördineer je hulpverlening. Een zelfstandige en uitdagende positie met ruimte voor initiatief en professionele groei. Ontdek meer en solliciteer nu!

Casusregisseur Veilig Verder Team – Gemeente Den Haag Meer lezen »

Leerplichtambtenaar - Gemeente Den Haag

Casemanager Wmo gezinnen Daklozenloket – Gemeente Den Haag

De Gemeente Den Haag zoekt bevlogen Casemanagers WMO voor het Daklozenloket. Als regisseur ben je het eerste aanspreekpunt voor dakloze gezinnen, waarbij je zorgt voor de juiste ondersteuning en een passende woonplek. Creativiteit en flexibiliteit zijn cruciaal in deze politiek sensitieve omgeving. De focus ligt op het snel leiden van kwetsbare gezinnen naar de juiste zorg en ondersteuning voor een betere kwaliteit van leven. Solliciteer nu en maak het verschil in het leven van mensen aan de rand van de samenleving.

Casemanager Wmo gezinnen Daklozenloket – Gemeente Den Haag Meer lezen »