Den Haag

Beleidsmedewerker - Fonds Slachtofferhulp

Beleidsmedewerker – Fonds Slachtofferhulp

Fonds Slachtofferhulp zoekt een beleidsmedewerker om de hulp aan slachtoffers te verbeteren en hun rechtspositie te versterken. In deze rol voer je beleidsonderzoek uit, signaleer je trends, werk je mee aan projecten en programma’s, en maak je beleidsinformatie toegankelijk voor externe communicatie. Ben jij nieuwsgierig, analytisch, en maatschappelijk betrokken? Solliciteer nu en maak het verschil voor slachtoffers van misdrijven, ongevallen, en rampen.

Beleidsmedewerker – Fonds Slachtofferhulp Meer lezen »

Casusregisseur Veilig Verder Team - Gemeente Den Haag

Casusregisseur Veilig Verder Team – Gemeente Den Haag

Als casusregisseur bij het Veilig Verder Team in Den Haag speel je een cruciale rol in het doorbreken van huiselijk geweld. Met focus op blijvende veiligheid werk je samen met gezinnen, implementeer je gepersonaliseerde interventies en coördineer je hulpverlening. Een zelfstandige en uitdagende positie met ruimte voor initiatief en professionele groei. Ontdek meer en solliciteer nu!

Casusregisseur Veilig Verder Team – Gemeente Den Haag Meer lezen »

Casusregisseur Veilig Verder Team - Gemeente Den Haag

Casemanager Wmo gezinnen Daklozenloket – Gemeente Den Haag

De Gemeente Den Haag zoekt bevlogen Casemanagers WMO voor het Daklozenloket. Als regisseur ben je het eerste aanspreekpunt voor dakloze gezinnen, waarbij je zorgt voor de juiste ondersteuning en een passende woonplek. Creativiteit en flexibiliteit zijn cruciaal in deze politiek sensitieve omgeving. De focus ligt op het snel leiden van kwetsbare gezinnen naar de juiste zorg en ondersteuning voor een betere kwaliteit van leven. Solliciteer nu en maak het verschil in het leven van mensen aan de rand van de samenleving.

Casemanager Wmo gezinnen Daklozenloket – Gemeente Den Haag Meer lezen »

Projectmedewerker Monitoring & Inspireren - Het Ondersteuningsteam

Projectmedewerker Monitoring & Inspireren – Het Ondersteuningsteam

Ben jij de Projectmedewerker Monitoring & Inspireren die wij zoeken? Sluit je aan bij Het Ondersteuningsteam Toeslagen en draag bij aan het herstel na de toeslagenaffaire. Versterk onze impact met jouw data-driven aanpak, creativiteit, en organisatorische vaardigheden. Solliciteer nu voor een rol waar je echt het verschil kunt maken!

Projectmedewerker Monitoring & Inspireren – Het Ondersteuningsteam Meer lezen »

Casusregisseur Veilig Verder Team - Gemeente Den Haag

Casusregisseur Complexe Problematiek Sociaal Domein – Gemeente Den Haag

Ben jij klaar voor een uitdagende rol als casusregisseur in het sociaal domein? Als expert op het gebied van complexe maatschappelijke problemen, zoals verslaving, criminaliteit en dakloosheid, doorbreek jij de spiraal van problematiek. In samenwerking met een team van 15 collega’s ontwikkel je integrale probleemanalyses en doelgerichte plannen van aanpak. Jouw regierol gaat verder dan coördinatie; je slaat bruggen, creëert beweging en realiseert echte doorbraken. Een dynamische, boeiende rol waarin je echt het verschil kunt maken voor mensen in moeilijke situaties. Solliciteer nu en maak deel uit van een team dat werkt aan werkelijke veranderingen in het sociaal domein. Hbo   |  Vast   |  Regulier   |  €3558 – €5247   |  32 uur – 36 uur

Casusregisseur Complexe Problematiek Sociaal Domein – Gemeente Den Haag Meer lezen »

Procesbegeleider Ondersteuningsteam Toeslagen

Procesbegeleider Ondersteuningsteam Toeslagen – VNG

Solliciteer voor de tijdelijke functie van Procesbegeleider Ondersteuningsteam Toeslagen, gericht op ondersteuning van ouders na de toeslagenaffaire. De opdracht start op 29 januari 2024 in Den Haag, met landelijke inzet. Belangrijk is ervaring in het jeugd- en sociaaldomein, en het maximale uurtarief is €110,- (exclusief BTW). Dien jouw offerte in vóór 8 januari 2024.

Procesbegeleider Ondersteuningsteam Toeslagen – VNG Meer lezen »

Gemeente Den Haag

Casemanager (Beschermd) Wonen – Gemeente Den Haag

Als casemanager beschermd wonen bij de gemeente Den Haag maak je een positieve impact op de levens van mensen met psychische, verstandelijke en/of verslavingsproblemen. Je helpt hen om weer grip te krijgen op hun leven en een volwaardige plek in de samenleving te vinden. Hbo   |  Vast   |  Regulier   |  €3167 – €4537   |  32 uur – 36 uur

Casemanager (Beschermd) Wonen – Gemeente Den Haag Meer lezen »