Ontdek én deel de mogelijkheden van slimme zorg en innovatie

Delen op Social Media

Leestijd: < 1 min.

Van 1 tot en met 26 februari vindt de eerste Slimme Zorg Estafette plaats met aandacht voor slimme zorg en innovatie. Iedere week staat slimme zorg centraal in een andere regio.

Het estafette stokje is van 22 tot 26 februari in handen van regio Zuid. Zorg aan Zet verzorgt samen met TB Innovators tijdens het regionale startevent een inspiratiesessie over Samen innoveren in de regio. Het belangrijkste tijdens deze week? Van elkaar leren en elkaar inspireren. Zien en ervaren hoe andere organisaties omgaan met slimme zorg, en deze voorbeelden in de praktijk toepassen. Zo zorgen we er met elkaar voor dat slimme zorg een grote stap verder komt.

Zorginnovaties worden al in grote mate toegepast in de praktijk. De coronacrisis heeft ook laten zien dat beeldbellen of digitale consultaties tussen zorgprofessionals een grote bijdrage kunnen leveren. Hierdoor kwamen innovatie en slimme zorg in een stroomversnelling terecht. Het bleek niet alleen noodzakelijk om te innoveren, maar ook mogelijk. Het is nu belangrijk om deze beweging vast te houden en niet terug te vallen in oude gewoonten en werkwijzen. En daar hebben we elkaar voor nodig.

Doet u ook mee?

Zet u slimme zorg in binnen uw organisatie en kunt u anderen hiermee inspireren? Organiseer dan een activiteit om uw innovatieve oplossingen onder de aandacht te brengen. Zo kunt u anderen de mogelijkheden van de inzet van uw slimme zorg laten zien. En komt u eventueel met behulp van de activiteit gezamenlijk verder met een (nieuwe) zorgoplossing. Alle activiteiten zijn mogelijk, van een webinar tot een workshop.

https://www.zorgaanzet.org/uitgelicht/ontdek-de-mogelijkheden-van-slimme-zorg-en-innovatie

Afbeelding van Alterio Felines via Pixabay

Ontdek meer

Volledig overzicht bekijken?