Transitiearena Arbeidsparticipatie en (sociale) wijkteams

Delen op Social Media

Leestijd: < 1 min.

Ben jij werkzaam bij een gemeente, sociaal wijkteam en/of sociaal werkbedrijf en wil jij aan de slag met het verbeteren van de samenwerking tussen wijkaanpak en de dienstverlening gericht op werk? Doe dan mee aan de derde Transitiearena Arbeidsparticipatie en (sociale) wijkteams en zet concrete stappen om het perspectief op (betaald) werk voor mensen dichterbij te brengen.

Movisie en Kenniscentrum inclusieve en sociale werkgelegenheid organiseren vanwege Corona opnieuw een digitale bijeenkomst op 25 november van 10.00 uur tot 12:30 uur. Twee gemeenten zullen een korte presentatie verzorgen over hun praktijk en aanpak. Daarna is er volop gelegenheid om met elkaar en voor je zelf acties te bedenken die in jouw werkomgeving nuttig en nodig zijn. 

Programma

  • 10:00-10:15 – Welkom, inleiding transitiearena en terugblik 2e bijeenkomst
  • 10:15-10:45 – Twee voorbeelden uit de praktijk
  • 10:45-11:00 – Pauze
  • 11:00-12:15 – Aan de slag in groepen (break-out-room) met eigen praktijk
  • 12:15-12:30 – Korte plenaire terugkoppeling en vooruitblik volgende keer

Heb jij interesse om deel te nemen? Meld je dan snel aan en noteer alvast de data van deze derde transitiearena in je agenda: 25 november 2020. Je kunt deze bijeenkomst gratis bijwonen.

https://www.movisie.nl/agenda/transitiearena-arbeidsparticipatie-sociale-wijkteams-2

Afbeelding van hudsoncrafted via Pixabay

Ontdek meer

Traumasporen
Boekentip

Traumasporen

Leestijd: 2 min. Traumasporen – Prof. dr. Bessel van der Kolk Het herstel van lichaam, brein en geest na overweldigende ervaringen Dit diepmenselijke

Lees verder »

Volledig overzicht bekijken?