Jeugdzorg

Leerplichtambtenaar - Gemeente Den Haag

Casusregisseur Veilig Verder Team – Gemeente Den Haag

Als casusregisseur bij het Veilig Verder Team in Den Haag speel je een cruciale rol in het doorbreken van huiselijk geweld. Met focus op blijvende veiligheid werk je samen met gezinnen, implementeer je gepersonaliseerde interventies en coördineer je hulpverlening. Een zelfstandige en uitdagende positie met ruimte voor initiatief en professionele groei. Ontdek meer en solliciteer nu!

Casusregisseur Veilig Verder Team – Gemeente Den Haag Meer lezen »

Medewerker Veilig Thuis (Bureaudienst) - Veiligheidsregio Kennemerland

Medewerker Veilig Thuis (Bureaudienst) – Veiligheidsregio Kennemerland

Wil jij het verschil maken in het voorkomen en stoppen van huiselijk geweld en kindermishandeling? Solliciteer voor de rol van Medewerker Veilig Thuis in Haarlem, 24 uur p/w. Analyseer meldingen, geef advies en maak deel uit van ons diverse en inclusieve team. Ervaring met huiselijk geweld en kindermishandeling, en een afgeronde hbo-opleiding MWD of SPH vereist.

Medewerker Veilig Thuis (Bureaudienst) – Veiligheidsregio Kennemerland Meer lezen »

Beleidsmedewerker Sociaal Domein Gemeente Midden-Delfland

Consulent Jeugd – Gemeente Midden-Delfland

Gemeente Midden-Delfland is op zoek naar een Consulent Jeugd voor 24 uur per week. Als Consulent Jeugd werk je met kinderen en ouders aan een veilige en gezonde toekomst. Je versterkt de eigen kracht van ouders en kind door het verkrijgen en behouden van de regie. Je hebt oog voor het veilig opgroeien van het kind en je bent niet bang om zorgwekkende signalen te benoemen en ernaar te handelen.

Consulent Jeugd – Gemeente Midden-Delfland Meer lezen »

Medewerker Veilig Thuis (Bureaudienst) - Veiligheidsregio Kennemerland

Medewerker Veilig Thuis – Veiligheidsregio Kennemerland

Veilig Thuis Kennemerland is op zoek naar ervaren zorgprofessionals die het verschil willen maken in de strijd tegen huiselijk geweld en kindermishandeling. Als medewerker bij Veilig Thuis ben je verantwoordelijk voor het onderzoeken en oplossen van complexe casuïstiek. Je werkt nauw samen met andere professionals en hebt een grote impact op de levens van kinderen, ouders en andere betrokkenen.

Medewerker Veilig Thuis – Veiligheidsregio Kennemerland Meer lezen »