App MijnEigenPlan wordt getest bij GGNet

woman-3083379_1280

Vanaf vandaag werkt GGNet met MijnEigenPlan! Tientallen collega´s onderzoeken de komende 4 maanden of deze app patiënten helpt meer baas over eigen leven te worden. We doen dat op verschillende plekken; bij jeugd, ambulant, poliklinisch en beschermd wonen. Dankzij ons innovatieteam vindt deze test plaats. We zijn blij dat zoveel patiënten en collega’s MijnEigenPlan gaan uittesten.

Gepubliceerd: 10 februari 2021

Mensen doen mee in de verwachting meer overzicht te houden op dagdagelijkse activiteiten. En om zicht te houden op hun hersteldoelen en behandelafspraken. Ook zijn er mensen die inzicht willen krijgen hoe ze zich voelen gedurende de dag én daar leren beter mee om te gaan. MijnEigenPlan wordt voor al deze zaken al jaren in de zorg gebruikt. GGNet is de eerste ggz-instelling waar de app van MijnEigenPlan onder zoveel doelgroepen tegelijkertijd wordt getest. We kijken uit naar de ervaringen van alle deelnemers!

Meer weten over technologie en innovatie bij GGNet?

Lees meer

https://ggnet.nl/nieuws/app-mijneigenplan-wordt-getest-bij-ggnet

Afbeelding van Anastasia Gepp via Pixabay

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

artikelen SDO
Summer Koster

Participatie van jongeren bij beleid

Kinderrechtenorganisaties deden recent weer opnieuw de oproep aan gemeenteraden om jongeren te betrekken bij de ontwikkeling van beleid. Dit signaal is de afgelopen jaren vaker

Read More »