Hoeraaa! Gefeliciteerd met ons! – SDO 3 jaar

Delen op Social Media

Leestijd: 2 min.

Op 20 maart 2022 bestaat Sociaal Domein Online 3 jaar! Dat zijn…
36 maanden, 1.095 dagen, 26.297 uren en 1.577.846,3 minuten. Prachtige getallen als je het ons vraagt. 😉

Hoe is Sociaal Domein Online ontstaan?

Drie jaar geleden nam Summer contact op met Mandy met een idee. Hét idee over wat er ontbrak binnen het sociaal domein. Het idee kreeg steeds meer vorm en daar ontstond de missie voor meer verbinding in het sociaal domein. Een online platform waarin alle aspecten in het sociaal domein samenkomen en professionals elkaar weten te vinden rondom casuïstiek, vraagstukken en innovatie.

Onze missie is nog steeds actueel. Inmiddels is er een actieve community en een prachtige groep verbinders. We nemen regelmatig de tijd voor inspirerende kampvuursessies en inspiratie- en reflectiesessies voor individuele professionals en organisaties in het sociaal domein.

Toen we drie jaar geleden begonnen, hadden we nog niet van Corona gehoord.

We besloten onze ambitieuze missie te volbrengen. We besloten het samen te fixen! Toegankelijke verbinding rondom vraagstukken, innovatie, extra aandacht voor reflectie, ontwikkeling en werkgeluk. Hoe hebben we dat gedaan en wat hebben we geleerd?

Na een jaar pionieren stond de hele wereld stil en op zijn kop, moest alles anders. We ontdekten dat een online platform iets anders is voor professionals in tijden van chaos. Daar kwam onze kracht goed van pas. Samen met inspirerende verbinders en professionals rolden we inspiratie- en reflectiesessies uit. Hier is het programma Methodisch Reflecteren ontstaan.

Hét programma waarin samenwerking, reflectie en verbinding samenkomt. Waarin je zowel online als fysiek duurzame verbindingen kunt leggen en integrale samenwerking in de praktijk gerealiseerd kan worden. Het sluit perfect aan voor de professional van nu, die (vaak) worstelt met tijd voor reflectie, nieuwe methodieken, complexe samenlevingsvraagstukken en wisselende verbindingen.

Wie jarig is trakteert en we delen graag uit!

Maak kans op een sessie Methodisch reflecteren voor jou én je team! Hoe leuk is dat!?

Een bijeenkomst van 2,5 uur waarin je geïnspireerd wordt om op andere wijze vraagstukken of casuïstiek te bespreken. Intervisie vorm te geven of samen te reflecteren.

Wil jij kans maken? Volg dan de volgende 2 stappen:

Maak extra kans door collega‘s of samenwerkingspartners te taggen!

Hou ons in de gaten want er komen nog meer mooie dingen aan. 😉

Liefdevolle groet,

Mandy Peper, Summer Koster & team

Ontdek meer

Volledig overzicht bekijken?