Inspiratie! Meld je aan voor de MDT-netwerkbijeenkomst ‘Perspectief voor jeugd’

business-4271251_1280

MDT-netwerkbijeenkomst ‘Perspectief voor jeugd’Jongeren hebben het zwaar tijdens de coronacrisis. Eenzaamheid, onderwijsachterstanden, schulden en stress liggen op de loer. Het kabinet heeft daarom 58,5 miljoen euro vrijgemaakt ter ondersteuning van jongeren in coronatijd. Vanuit dit Jeugdpakket is € 15 miljoen beschikbaar gesteld voor gemeenten om maatschappelijke activiteiten te organiseren voor jongeren, in samenwerking met MDT-organisaties.

Het programma maatschappelijke diensttijd (MDT) organiseert daarom op donderdag 14 januari van 14.30 tot 16.00 uur de online bijeenkomst ‘Perspectief voor de jeugd met MDT’. Tijdens deze bijeenkomst wordt meer informatie gegeven over MDT en de subsidieronde die wordt opengesteld om de € 15 miljoen uit te zetten onder gemeenten. Aanmelden hiervoor kan via onderstaand formulier.

Aanmelden kan via de link: https://www.zonmw.nl/nl/formulieren/mdt-netwerkbijeenkomst-perspectief-voor-jeugd/

Afbeelding van talha khalil via Pixabay

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JEUGD
Shaaneequa Peper

Richtlijnen Jeugdhulp en Jeugdbescherming

Werken met Richtlijnen jeugdhulp.nl Als Jeugd en gezinsprofessional werk je in overeenstemming met professionele standaarden. Daar horen richtlijnen bij. Deze richtlijnen zijn toegankelijk voor alle

Read More »