Licht verstandelijke beperking

cigarettes-621346_1280

Beautiful Me!

Met Beautiful Me! kunnen begeleiders in gesprek gaan met jongeren met een LVB over moeilijke onderwerpen, waaronder middelengebruik en verslaving.

Beautiful Me! is een psycho-educatie pakket. Het is een hulpmiddel om als professional met een jongere met een LVB en/of zijn omgeving in gesprek te gaan over moeilijke onderwerpen. Zoals middelengebruik en verslaving, maar ook bijvoorbeeld pesten, seks en hulp vragen.

Beautiful Me! bestaat uit korte fimpjes en instructiebladen. In de filmpjes vertellen jongeren met een LVB vanuit hun eigen kennis en ervaring over het thema, zoals middelengebruik en verslaving. Ook geven zij tips hoe andere jongeren goed voor hun eigen veiligheid en gezondheid kunnen zorgen. Een korte trailer van Beautiful Me! kun je hier vinden.

Heb je interesse in de filmpjes en instructiebladen van Beautiful Me!? Je kunt een berichtje sturen naar het e-mailadres: beautiful.me@sheerenloo.nl om het pakket kosteloos te bestellen.

Meer willen weten over dit onderwerp klik dan zeker op onderstaande link voor meer informatie.

https://www.kennispleingehandicaptensector.nl/licht-verstandelijke-beperking/beautiful-me-verslaving-gesprek-liv?fbclid=IwAR1xtjRMUWM8kWnn8-Z78jt8gYakxCQne2hHff3_pIBblrCdBbul0VTSuyE

Afbeelding van Mizianitka via Pixabay

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SAMENLEVING
Mandy Peper

Geen pak slaag op zondagavond

Eén op de vijf vrouwen in Nederland maakt huiselijk geweld mee, jaarlijks worden ruim 119.000 kinderen het slachtoffer van kindermishandeling. En dit gebeurt achter allerlei

Read More »