Master Interprofessioneel werken met Jeugd

Delen op Social Media

Leestijd: < 1 min.

Wie met jeugdigen werkt, werkt met alle relaties die er voor hen toe doen. Dat is het motto van de Master Interprofessioneel Werken met Jeugd (MIJ). Wil jij je als professional ontwikkelen in interprofessioneel werken en systemisch denken integreren in je werk met jeugdigen?

Dan biedt deze master jou alle kansen om interprofessioneel samen te werken, te verbinden en te leren van inzichten van professionals in het brede jeugddomein. De master is bedoeld voor hbo-opgeleide professionals in jeugdhulpverlening, welzijn, jeugdgezondheidszorg, onderwijs en kinderopvang en is geaccrediteerd door zowel Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) en de Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG).   

Om complexe vraagstukken binnen het jeugddomein aan te pakken is interprofessionele samenwerking noodzakelijk. Met deze masteropleiding werk je aan jouw professionele ontwikkeling en je toekomst als ‘interprofessionele werker’. Je integreert systemisch denken in je werk en stelt het perspectief van jeugdigen en gezinnen centraal. Dankzij jouw oog voor innovatiemogelijkheden in de praktijk, versterk je de kwaliteit van hulp aan jeugdigen en hun ouders.


De Master Interprofessioneel werken met Jeugd aan Hogeschool Viaa in Zwolle is door de NVRG erkend als vooropleiding en verleent toegang tot de post-masteropleiding Systeemtherapie. Kijk voor meer informatie op www.viaa.nl/mastermij of neem contact op met studieleider Tanja van der Vinne via informeermij@viaa.nl

Ontdek meer

Volledig overzicht bekijken?