O – dus dát is Wmo!

O - dus dát is Wmo!

Delen op Social Media

Leestijd: < 1 min.

O – dus dát is Wmo!


De spagaat van de Wmo* is dat je werkt met de wet in je ene en je hart in de andere hand. Omdat je maatwerkadviezen geeft, gebaseerd op standaarden.

‘O, dus dát is Wmo!’ geeft een inkijkje in wat dit betekent en hoe je daarin de balans kunt bewaren. Het boek neemt je mee achter de schermen en dagen je uit altijd de mens te blijven zien tussen de regels door.

‘O, dus dát is Wmo!’ verhaalt en bespiegelt en is herkenbaar voor adviseurs, een eye opener voor beleidsmakers en misschien wel verzachtend voor cliënten. Omdat de Wmo adviseur ook een mens blijkt te zijn.

Het eerste ‘O, dus dát is Wmo!’ boek is uit 2019, het tweede uit 2021. Én was er helemaal niet gekomen als de wereld niet opeens ondersteboven was gegaan). Beide boeken bevatten verhalen, quotes en vooral in het tweede boek wordt daarnaast aan de hand van voorbeelden uitleg gegeven over wet- en regelgeving. Omdat dit boek ook de ervaringen met (Pgb) aanvragen begeleiding beschrijft.

“Laat je verrassen, raken, inspireren, aan het lachen maken, vier het feest der herkenning en verfris jouw blik door mee te kijken door de bril van de Wmo adviseur in het werk van alledag. Werk dat nooit alledaags is omdat ieder mens anders en Wmo* altijd maatwerk is, beschreven met vlotte pen alsof ze je de verhalen ter plekke staat te vertellen…”

Meer weten over de schrijver (of het boek)? Kijk dan op https://dewmoadviseur.nl/over-mij


Bekijk meer boekentips

Ontdek meer

Volledig overzicht bekijken?