Gemeente Bunschoten biedt haar inwoners kosteloos relatietherapie in 2021

couple-1838940_1280

In oktober 2020 werd bureau NVRG benaderd door de gemeente Bunschoten die in de vorm van een eenmalige subsidie middelen wilde vrijmaken om in 2021 relatietherapie door NVRG-systeemtherapeuten te vergoeden voor stellen met thuiswonende kinderen die in het gezin moeilijkheden ervaren. Nu, een half jaar later maken verschillende koppels gebruik van deze mogelijkheid.

Laagdrempelige relatiehulp wordt in de gemeente in eerste instantie gegeven door De Boei, een organisatie voor sociaal werk. Als blijkt dat meer nodig is, worden stellen doorverwezen naar een een relatie- of gezinstherapeut die is aangesloten bij de NVRG. In 2021 kan de relatietherapie gefinancierd worden door de gemeente.

Via een lokale krant heeft de gemeente Bunschoten dit initiatief verschillende keren onder de aandacht gebracht bij haar inwoners. Er is eveneens voor gezorgd dat mensen die via Google zoeken op de termen ‘relatietherapie Bunschoten’ snel bij het aanbod van de gemeente uitkomen. 

Wil je meer lezen? Kijk dan op de site van de gemeente Bunschoten.

https://www.nvrg.nl/gemeente-bunschoten-biedt-haar-inwoners-kosteloos-relatietherapie-in-2021

Afbeelding van Pexels via Pixabay

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

artikelen SDO
Summer Koster

Participatie van jongeren bij beleid

Kinderrechtenorganisaties deden recent weer opnieuw de oproep aan gemeenteraden om jongeren te betrekken bij de ontwikkeling van beleid. Dit signaal is de afgelopen jaren vaker

Read More »