Online Masterclass Breinontwikkeling. Op vrijdag 29 januari wordt er vanuit de Master Interprofessioneel Werken met Jeugd een online Masterclass Breinontwikkeling

brain-2146817_1280

Online Masterclass Breinontwikkeling

Op vrijdag 29 januari wordt er vanuit de Master Interprofessioneel Werken met Jeugd een online Masterclass Breinontwikkeling georganiseerd met interessante bijdragen van:

  • Gert-Jan de Haas – neuropsycholoog en eigenaar van NAR-lab
  • Maarten Spaander – kinder- en jeugdpsychiater en docent bij de Master Interprofessioneel Werken met Jeugd.

Tijdstip: 09:30 tot 12:15 uur
SKJ-accreditatie: 2 punten
Deelname is gratis

Vorm en inhoud masterclass

Deze online masterclass is een live sessie met daarbinnen een opname van een presentatie door Gert-Jan de Haas, neuropsycholoog en eigenaar van NAR-lab.

Maarten Spaander, kinder- en jeugdpsychiater n.p. en docent van de master Interprofessioneel werken met Jeugd zal live zijn presentatie geven en ingaan op vragen.

Deze masterclass gaat over de breinontwikkeling in relatie tot de psychosociale ontwikkeling van jeugdigen. Na de opening start om 9.40 uur de presentatie van Gert-Jan de Haas. Om circa 10.45 u geeft Maarten Spaander een interactieve presentatie waar deelnemers op kunnen reageren via de livechat.

De online masterclass eindigt om 12.15 uur.

Voor wie?

Deze online masterclass is voor masterstudenten en andere geïnteresseerde professionals uit het brede jeugddomein (bijv. jeugdhulpverleners, jeugdverpleegkundigen en leraren).

https://www.viaa.nl/evenement/webinar-breinontwikkeling/?ref=webinar-breinontwikkeling

Afbeelding van Gordon Johnson via Pixabay

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

artikelen SDO
Summer Koster

Participatie van jongeren bij beleid

Kinderrechtenorganisaties deden recent weer opnieuw de oproep aan gemeenteraden om jongeren te betrekken bij de ontwikkeling van beleid. Dit signaal is de afgelopen jaren vaker

Read More »