Werkgelukkig

Delen op Social Media

Leestijd: < 1 min.

“Arbeid is zichtbaar gemaakte liefde” – Kahlil Gibran

Summer heet jullie van harte welkom bij de podcast over werkgeluk. Een hot item bij Sociaal Domein Online. Waarom? Omdat wij het belangrijk dat jij als professional gelukkig bent in je werk. Maar hoe ben je dat?

Als positivo krijgt ze regelmatig de vraag waarom ze altijd zo blij is in wat ze doet en hoe ze zoveel aankan. “Ik ben gepassioneerd voor het leven”, zegt Summer. Het is niet zo dat ze alles maar door een roze bril bekijkt, maar ze heeft wel een mindset die altijd mogelijkheden ziet. Om te leren en te oefenen.

Ze heeft zich altijd ‘werkgelukkig’ gevoeld in de verschillende functies die zij binnen het sociaal domein heeft mogen doen. Maar nu ook als ondernemer, trainer en adviseur. Zelfs als de omstandigheden niet altijd leuk zijn, ziet zij dat als een leermoment. Summer: “Het leven is leren.”

Hoe ervaar je nou meer werkgeluk? Werkgeluk begint bij jezelf. Hoe jij voor jezelf zorgt, draagt bij aan jouw werkgeluk. Een tipje van de sluier: bewegen is a must! Het houdt je brein jong, positief én je bent preventief bezig.

Maar Summer vertelt hier alles over. Superleuk om te horen waarom zij altijd de mooie dingen in het leven ziet en geeft hier hele zinvolle tips over. Wil jij ook meer werkgeluk? Twijfel niet en luister naar deze positieve podcast.

Ontdek meer

Volledig overzicht bekijken?