Samen werken geeft werkplezier! Maak kans op 10.000 euro

Delen op Social Media

Leestijd: < 1 min.

Leidinggeven aan een fijn team jeugdprofessionals die elkaar helpen, samen sparren, reflecteren én lachen. En jij als leidinggevende die coacht, zorgt voor ondersteuning, samenwerking en verbinding. Samen werken geeft werkplezier!

Als leidinggevende in een jeugdzorgorganisatie ben jij een belangrijke factor in het werkplezier van jouw medewerkers. Onvoldoende steun of waardering door leidinggevenden is een veelgehoorde reden voor verzuim of vertrek van jeugdprofessionals.

Samen werken in coronatijd

Juist nu, in coronatijd, vraagt samen werken om creativiteit. Hoe motiveer en begeleid je medewerkers op afstand? Welke aanpak hanteer je voor verbinding en samenwerking in het team als je elkaar weinig tot niet ziet? We zijn benieuwd naar jullie verrassende en vernieuwende aanpakken voor teams en leidinggevenden! Stuur je aanpak of idee naar Jeugdzorg werkt! en maak kans op een geldbedrag van maximaal 10.000 euro.

Wat voor voorbeelden zoeken we?

Inspirerende ideeën, aanpakken, hulpmiddelen of werkwijzen voor:   

  • Teamsamenstelling
  • Talentmanagement
  • Verbinding tussen medewerkers en de organisatie.
  • Inwerken van nieuwe collega’s in coronatijd.
  • De rol van leidinggevenden.
  • Verbeteren van de samenwerking binnen een team.
  • Reflectie binnen een team.
  • Anders

Doe mee en maak kans op een geldbedrag

Stuur je aanpak of idee in en vermeld kort de visie op samen werken en de rol van leidinggeven van de jeugdzorgorganisatie. We selecteren de zes meest aansprekende aanpakken of ideeën en belonen die met een mooi geldbedrag van maximaal 10.000 euro om in te zetten voor advies of andere ondersteuning van je initiatief. De winnende aanpakken delen we om andere organisaties te inspireren. De sluitingsdatum is 10 juli en deelname is alleen mogelijk als je onder de Cao Jeugdzorg valt.

Tekst door: Veronica Jocker

https://www.jeugdzorg-werkt.nl/samen-werken-geeft-werkplezier-maak-kans-op-10000-euro

Afbeelding van Gerd Altmann via Pixabay

Ontdek meer

Volledig overzicht bekijken?