Verzekeraar ONVZ stimuleert gezonde levensstijl met NRGY app

Delen op Social Media

Leestijd: < 1 min.

De eerste app ter wereld waarmee je binnen anderhalve minuut je fysieke, mentale en emotionele energie meet. Met de app meet je niet alleen hoe het met je energie staat, je krijgt ook adviezen wat je kunt doen om het te verbeteren.

Hoe werkt het?

Om je NRGY score te bepalen doe je drie verschillende testjes. Een Face-Reader-test geeft de emotionele stemming weer. Het fysieke deel van de test wordt gemeten aan de hand van de hartritme variatie. En de mentale energie wordt door middel van reactiesnelheid gemeten. Dit alles binnen 90 seconden.

Met de NRGY app kun je zelf je fysieke, emotionele en mentale energieniveau in de gaten houden. Door vaker te meten, leer je meer over jezelf. Wat geeft mij energie en wat kost mij energie? Op welke momenten van de dag of week heb ik het meeste energie? Bovendien kun je met tips zelf aan de slag om je energieniveau te verhogen.

Zorgverzekeraars ontdekken digital health
De zorgverzekeraars hebben de voordelen van digital health ontdekt. Er zijn natuurlijk allerlei innovatieve toepassingen denkbaar op gebied van preventie, levensstijl en gezondheid.

Bij ONVZ wordt gewerkt met een denktank van medewerkers, het Vitality Lab, die innovatieve ideeën omzet in concrete producten. Met de ontwikkeling van dergelijke producten bieden zorgverzekeraars meerwaarde voor nieuwe en bestaande klanten. En ongetwijfeld levert het een besparing op van de zorgkosten als mensen zelf meer letten op hun leefstijl en werk maken van preventie. Daarbij zorgt een eigen app voor waardevolle informatie (= data) over verzekerden. Wie volgt?

De NRGY app is te downloaden op iOS en Android. http://www.nrgyapp.nl/

gezondheid.nl/nieuws/verzekeraar-onvz-stimuleert-gezonde-levensstijl-met-nrgy-app/

Ontdek meer

Volledig overzicht bekijken?