Handige groeps-app voor mantelzorgers

Fello_1

Eenvoudige oplossingen voor lastige dagelijkse issues. Daar worden we blij van. Neem Fello: een handige groeps-app speciaal voor mantelzorgers. Met je mede mantelzorgers kun je hiermee de dagelijkse zorg voor een familielid beter afstemmen. Nu zou je denken: maak een groep aan in What’s App en je bereikt hetzelfde. Maar Fello maakt het leven nog veel makkelijker. Wat is het verschil?

Fello maakt samen zorgen simpel

In Fello kun je niet alleen berichtjes uitwisselen, zoals in Whats’ app, maar ook eenvoudig klusjes verdelen. Wie kookt er voor de buurvrouw? Check, ik pak het op! En met de datumprikker zie je in één oogopslag wie wanneer kan. Bijvoorbeeld voor de bezichtiging van het zorgtehuis, een afspraak met de notaris, of een bbq met alle kinderen.De zorggroep die je met de app maakt is de plek waar alle berichtjes, klusjes en data verzameld worden. Handig!

Ook fijn: er is met iedereen rekening gehouden. Ook met degene die niet uit de voeten kan met een smartphone of app. Fello is namelijk ook beschikbaar als website. De app voor Android en iOS zijn gratis te downloaden en is als een website beschikbaar online.

Meer info op getfello.com

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

artikelen SDO
Summer Koster

Participatie van jongeren bij beleid

Kinderrechtenorganisaties deden recent weer opnieuw de oproep aan gemeenteraden om jongeren te betrekken bij de ontwikkeling van beleid. Dit signaal is de afgelopen jaren vaker

Read More »