Werkboek Jeugdhulp Een groei- en snoeidocument voor de praktijk

flowers-2562079_1280

De twee meest gestelde vragen aan mijn eigen keukentafel zijn: ‘Waarom zoveel groenten?’ (gesteld door mijn kinderen) en ‘Wat heb jij nodig?’ (gesteld door verschillende hulpverleners). Beide vragen kon ik simpel beantwoorden. Vraag 1: ‘Omdat het gezond is’. En vraag 2: ‘Iemand die mij komt helpen in het huishouden en met de boodschappen. Zodat ik al mijn overgebleven energie kan stoppen in mijn oudste kind en het regelen van zorg voor hem.’ Mijn kinderen hielden dan meestal wijselijk hun mond en gingen eten. Hulpverleners wisten dan te zeggen: ‘Ja, dat zou mooi zijn. Dat willen we allemaal wel.

U kunt verder lezen over dit onderwerp door op de onderstaande link te klikken.

https://vng.nl/sites/default/files/2021-03/werkboek_jeugdhulp.pdf

Afbeelding van jplenio via Pixabay

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

artikelen SDO
Summer Koster

Participatie van jongeren bij beleid

Kinderrechtenorganisaties deden recent weer opnieuw de oproep aan gemeenteraden om jongeren te betrekken bij de ontwikkeling van beleid. Dit signaal is de afgelopen jaren vaker

Read More »