Werkboek Jeugdhulp Een groei- en snoeidocument voor de praktijk

Delen op Social Media

Leestijd: < 1 min.

De twee meest gestelde vragen aan mijn eigen keukentafel zijn: ‘Waarom zoveel groenten?’ (gesteld door mijn kinderen) en ‘Wat heb jij nodig?’ (gesteld door verschillende hulpverleners). Beide vragen kon ik simpel beantwoorden. Vraag 1: ‘Omdat het gezond is’. En vraag 2: ‘Iemand die mij komt helpen in het huishouden en met de boodschappen. Zodat ik al mijn overgebleven energie kan stoppen in mijn oudste kind en het regelen van zorg voor hem.’ Mijn kinderen hielden dan meestal wijselijk hun mond en gingen eten. Hulpverleners wisten dan te zeggen: ‘Ja, dat zou mooi zijn. Dat willen we allemaal wel.

U kunt verder lezen over dit onderwerp door op de onderstaande link te klikken.

https://vng.nl/sites/default/files/2021-03/werkboek_jeugdhulp.pdf

Afbeelding van jplenio via Pixabay

Ontdek meer

Volledig overzicht bekijken?