Alles in het werk voor jeugdhulp die ertoe doet

startup-593341_1280

12 november 2020

Op de nieuwe website www.jeugdhulpallesinhetwerk.nl vind je ervaringen, succesverhalen en kennis. Zoek elkaar op en vermenigvuldig wat werkt. Samen met professionals, medewerkers en het brede netwerk van de gehele branche gaan we voor behoud van collega’s en een sector waarin het lekker werken is.

De Arbeidsmarkttafel Jeugd is een initiatief van Jeugdzorg Nederland, FNV Zorg & Welzijn, CNV Zorg & Welzijn en de Ministeries VWS en J&V. Door bij te dragen aan continuïteit en stabiliteit werken ze samen aan een sterkere arbeidsmarkt.

Dit doen genoemde partijen door het uitvoeren van projecten, samen met werkgevers en professionals, uit de Arbeidsmarktagenda jeugdhulp. Er worden goede ideeën en praktijken in de branche op gehaald, versterkt en gedeeld met anderen. Via deze website : Alles in het werk voor jeugdhulp die ertoe doet.

Bekijk de video:

https://www.youtube.com/watch?v=KH3SULLlfQQ&feature=youtu.be

Op de website wordt kennis en ervaringen gedeeld op thema’s als Inwerken en behouden, Blijf voor de jeugd, Aantrekkelijke organisatie, Agressievrij werken en Arbeidsmarkteffecten SKJ-registratie . Je vindt op de site middelen die zowel de medewerkers en organisaties kunnen worden gebruikt. Ga naar Jeugdhulp. Alles in het werk

https://voordejeugd.nl/nieuws/jeugdhulp-alles-in-het-werk-is-de-nieuwe-website-voor-een-sterkere-arbeidsmarkt/

Afbeelding van StartupStockPhotos via Pixabay

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

artikelen SDO
Summer Koster

Participatie van jongeren bij beleid

Kinderrechtenorganisaties deden recent weer opnieuw de oproep aan gemeenteraden om jongeren te betrekken bij de ontwikkeling van beleid. Dit signaal is de afgelopen jaren vaker

Read More »