Lancering Kennisplatform Armoede Drenthe

child-3194977_1280

Het terugdringen van armoede en schulden in Drenthe is een grote uitdaging. Dit vraagt aandacht en inzet van ons allemaal. Door regionaal kennis te delen, van elkaar te leren en elkaar te inspireren met innovatieve oplossingen helpen we inwoners sneller en beter. Daarom is in opdracht van de provincie Drenthe, samen met partners, het Platform Armoededrenthe.nl ontwikkeld. Hiermee heeft iedereen die werkt aan het terugdringen van armoede of schulden in Drenthe toegang tot actuele kennis en lokale aanpakken.

Dinsdag 29 juni, van 15:30 uur tot 17:00 uur, lanceren we samen de website! Met een opening door Hans Kuipers (gedeputeerde provincie Drenthe), een boeiend verhaal van Tamara Madern (Lector Schuldpreventie en Vroegsignalering) en lokale inspiratie belooft het een interessante middag te worden!

Het kennisplatform www.armoededrenthe.nl is vanaf dan beschikbaar voor iedereen die zich bezig houdt met het voorkomen en terugdringen van armoede en schulden. Bij het platform zijn grote en kleine (maatschappelijke) organisaties aangesloten, waaronder de Drentse gemeenten, provincie Drenthe, welzijn- en zorgorganisaties, woningcorporaties, kredietbanken, bedrijfsleven, vrijwilligersorganisaties, ervaringsdeskundigen, CMO STAMM en Trendbureau Drenthe.

Aanmelden kan via onderstaande link.

https://cmostamm.nl/wp-content/uploads/210603-Uitnodiging-lancering-Armoede-Drenthe-def.pdf

Afbeelding van Prashant Sharma via Pixabay

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

artikelen SDO
Summer Koster

Participatie van jongeren bij beleid

Kinderrechtenorganisaties deden recent weer opnieuw de oproep aan gemeenteraden om jongeren te betrekken bij de ontwikkeling van beleid. Dit signaal is de afgelopen jaren vaker

Read More »