Lancering nieuwe Augeo App

Delen op Social Media

Leestijd: < 1 min.

Korte dagelijkse tips en informatie over aanpak kindermishandeling en veerkracht 

Met de nieuwe Augeo App blijven professionals up-to-date over onderwerpen als veerkracht bij kinderen en jongeren en de aanpak van kindermishandeling en huiselijk geweld. De app zit boordevol korte dagelijkse tips, extra informatie, animaties, naslagwerk en bruikbare downloads.

De Augeo App is een laagdrempelige manier om kennis op peil te houden. Zeker voor professionals die niet dagelijks met de meldcode of met kindermishandeling of huiselijk geweld te maken hebben is dit handig.

Voor verschillende sectoren 

Je kiest in de app de sector waarin je werkt en vervolgens krijg je informatie en dagelijkse tips. De app is beschikbaar voor professionals in het onderwijs (zowel primair als voortgezet), kinderopvang en gastouderopvang, gezondheidszorg, kraamzorg, pleegouders, sociaal domein en jeugdzorg/jeugdhulp. Afhankelijk van de sector kun je een onderwerp kiezen, bijvoorbeeld meldcode, veerkracht versterken of feitenonderzoek. 

De Augeo App is vanaf vandaag gratis te via de AppStore voor iPhone of de Google Play store voor Android.

Ontdek meer

Participatie

Leestijd: 5 min. Geen schotten, maar mensen In het sociaal domein klinkt luid de roep om integraal te werken en om verbinding te

Lees verder »

Volledig overzicht bekijken?